Title of a News Article

Şanmar Ailesi gururlu

Şanmar Ailesi gururlu
banner206
Şanlıurfa'nın en öncü markalarından birisi olan Şanmar marketler zinciri büyümeye devam ediyor. 16. Şubesini açan Şanmar Ailesi, şehrin istihdam anlamında ekonomiye katkı sunan en ciddi işletmeler arasında. 

Şanmar Marketler Yönetim kurulu Başkanı  İş Adamı Halit Taşdönderen ve ekibi Şanmar Mağazalar zincirinin uzaması için geceli gündüzlü çalışmalarına aralıksız devam ederken, hergün büyüyen Şanlıurfa'nın ekonomisini de deyim yerindeyse ayakta tutmaya devam ediyor. 

Şanmar Ailesi adına bugün sevinçli bir gün yaşandı. 16. Şubenin açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.  Karaköprü ilçesinde açılan Şanmar Alışveriş Merkezinin açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ismail Demirkol, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı. 

Şanmar Ailesi bünyesinde Binden fazla kişiyi istihdam ediyor. Her açılan bir Şanmar işsizlere ekmek kapısı oluyor. 

Açılış törenine katılan belediye Başkanları ve ev Sahibi Şanmar Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen, yeni AVM'nin açılış kurdelesini keserek hizmete koydular. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve diğer ilçe belediye Başkanları hayırlı olsun dileklerinde bulundular, akabinde yeni hizmete giren AVM gezildi. 

Açılış sonrası davetlilere kokteyl ikramında bulunuldu. 


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195