Title of a News Article

Şartlar ne olacak?

Şartlar ne olacak?
banner206

Son dakika haberi ile birlikte, 4 banka ortak karar vererek, 0.99 faiz oranı ile kredi vereceğini duyurdu. Başvuru yapacak olan kişiler, alacakları ihtiyaç kredilerinde bu faiz oranı ile işlem yapacaklar. Kredi kullanmak isteyenler için bu kampanyaları yapan bankaların başında gelen kamu bankaları ile birlikte, kamu destekli olan Şekerbank'ta kampanyaya katıldı. İhtiyaç kredisi olarak verilecek bu kredilerde, şartlara uygun olan müşterilere hemen sonuç verilecek. 

Kredi kullanmak isteyenler, son zamanlarda ve özellikle pandemi döneminde, kredi alabilmeleri için yüksek faizlerle krediler kullandılar. Bir tek devlet destekli olarak kredi düşük faizli verilmekteydi. Şu an için ülkemizde ve özellikle kamu bankalarında yeni bir çalışma mevcut. Bankalar kısa süreliğine 0.99 faiz oranı ile kredi vereceğini açıkladı. Yalnız bu kredilerin henüz ne zaman verileceği belli değil. Konu ile ilgili yaptığımız açıklamalarda, kamu bankaları ile birlikte, Şekerbank bu kampanyaya katılacağı belli oldu. Verilecek kredilerde ise en fazla 25.000 TL kredi verilecek ve 24 ay vadeli olarak işlem yapılacak. 0.99 faiz oranı ile alacağınız bu kredilerde 3 ay erteleme olmayacak. 

Başvuru Şartları Aynı

Başvuru yapacak olan kişiler banka politikalarına uygun müşteri olması gerekecek. Diğer kredi kampanyalarında olduğu gibi bu kampanyada da kişilerin kredi notuna ve kredi siciline bakılacak. Uygun faiz oranı olan 0.99 üzerinden kredi kullanacak kişiler, banka kredi notu yüksek olması durumunda bankadan otomatik olarak onay alacaklar. Kişilerin ayrıca diğer bankalardaki borçlarında gecikme olmaması şartı da var. TC vatandaşı olan ve 18 yaşından büyük olan kişiler bu kredileri kullanacaklar. İlan365

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2021, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142