Title of a News Article

Şen, Bakan Çelik'ten ne istedi?

HABERİN GALERİSİ
Şempa yapı

Şempa yapı

Dün açılışı gerçekleşen Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nda 8 firma ile stant açan Şenpa yapı, tanıtıığı ürünlerle en yoğun ilgiyi gören stant oldu. Şenpa Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şen, Bakan Faruk Çelik'e seslenerek kalıcı bir fuar alanı istiyoruz dedi.

120 firmanın bulunduğu fuar alanında stant kuran Şenpa yapı; Banyo aksesuarları, küçük ev aletleri, boya, mutfak malzemeleri gibi ürünleri burada vatandaşlara tanıtma imkanı buldu. Fuar alanında en çok ilgiyi gören Şenpa Yapı Market'in yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şen ise vatandaşlarla yakın diyaloga geçerek ürünlerin tanıtıma katkı sağlıyor.

Urfastar Gazetesi' muhabirini Uğur Budak'a bir açıklamada bulunan Şenpa Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şen, şunları söyledi.

"Şenpa Yönetim Kurulu Başkanıyım, aynı zamanda Tümsiad Yönetim kurulu üyesiyim. Bu fuarı Tümsiad olarak biz düzenliyoruz. Bu fuarda emeği geçen başta Başkanımız Sadık Sade Beyefendiye ve yönetimine teşekkür ederim. Bizde Şenpa yapı market olarak burada stant açtık ürünlerimiz sergiliyoruz. 32 bayiliğimiz var, burada 8 firma ile birlikte bu standı açtık. Banyo aksesuarları, küçük ev aletleri, boya, mutfak malzemeleri gibi ürünlerimizi tanıyoruz...

Şanlıurfa'da kalıcı ve tam donanımlı bir fuar alanının olması gerektiğini söyleyen Şen, Fuar çok yoğun, 120 firma bu fuara katıldı. Fuar alanımız eksik, sayın bakanımızdan fuar alanı istiyoruz. Şanlıurfa'da bir fuar alanı olmasını istiyoruz. çamurun toprağın içerisinde bir fuar var, lavabosu yok, mescidi yok. Düzenli bir fuar alanının olması şart. Urfa'ya fuar kültürünü Tümsiad kazandırdı, bundan dolayı tekrar başkanımıza teşekkür ediyorum. standımızı ziyaret eden vatandaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195