Title of a News Article

Siyasiler, bürokratlar, STK'lar, bankalar, İş dünyası... ŞUTSO'da toplandı!

Siyasiler, bürokratlar, STK'lar, bankalar, İş dünyası... ŞUTSO'da toplandı!
banner206

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar ve beraberlerindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘İş Dünyası’nın finansa Erişimi ile ilgili İstişare Toplantısı’nda” Şanlıurfa iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.


Gerçekleştirilen toplantıya; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Eski Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Saatçi, ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, ŞUTSO Meclis Üyeleri ile iş dünyası temsilcileri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek gerçekleştirdi. Başkan Peltek’in konuşmasının ardından Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Eski Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi toplantıyla ilgili düşüncelerini aktardıkları birer konuşma gerçekleştirdi.


Konuşmaların akabinde Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, bankalarının finansman kullanımında kredi oranı ve teminat beklentileri ile ilgili detay bilgiler paylaştıkları birer sunum gerçekleştirdi. Sunumların sonrasında soru ve cevap bölümüne geçildi. Osman Arslan ve Alpaslan Çakar, iş dünyası temsilcilerinin sorularını cevapladı.


Toplantı, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar’ın iş dünyası temsilcileriyle birebir görüşme yapmak üzere salondan ayrılmasının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195