Title of a News Article

ŞUTSO'da Önemli Buluşma

​​​​​​​ŞUTSO'dan yapılan duyuruda Almanya'nın en büyük eyaleti olan Kuzey Ren-Vestfalya'nın yatırım ve ticaret merkezi olarak sunduğu fırsatlara yönelik seminer gerçekleştirilecek.

ŞUTSO'da Önemli Buluşma
banner206

(URFASTAR) ŞUTSO, Urfalı yatırımcıları gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazarlar konusunda bilgilendirmeyi sürdürüyor. ŞUTSO'nun gelenek haline getirdiği benzer seminerlerde son olarak Almanya'nın en büyük eyaleti olan Kuzey Ren-Vestfalya ele alınacak.

14 Haziran 2021 Pazartesi, Saat: 14-16 arası zoom üzerinden gerçekleştirilecek seminerde Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin yatırım ve ticaret merkezi olarak sunduğu fırsatlar, iş insanlarına aktarılacak.

Konu ile ilgili ŞUTSO'dan yapılan duyuruda "Odamız ve NRW.Global Business Turkey  (Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansı) tarafından organize edilen, Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Bir Yatırım ve Ticaret Merkezi Olarak Sunduğu Fırsatlar konulu bilgilendirme semineri, 14 Haziran 2021 Pazartesi, Saat: 14:00 - 16:00 arası Zoom Online Yayın Platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Yurtdışından alanında uzman konukların ve yatırımcıların katılacağı çevrimiçi bilgilendirme seminerinde, bir pazar ve ticaret bölgesi olarak Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti tanıtılarak, burada gerçekleştirilecek bir yapılanmanın firmalara sağlayacağı stratejik avantajlar üzerinde durulacaktır" denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195