Title of a News Article

Tam 5 saat sürdü...

Tam 5 saat sürdü...
banner206

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen istişare toplantısında Şanlıurfa’nın sorunları masaya yatırıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de katılım sağladığı toplantıya Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan iş adamları, kanaat önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve bürokratlar davetli olarak katıldı. Yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı istişare toplantısında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu ev sahipliği yaptı.

Nevali Oteli’nde düzenlenen istişare toplantısına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Dr. Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Kemallettin Yılmaztekin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, ilçe belediye başkanları, il, bölge, kamu kurum müdürleri katılarak geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın açılış konuşmasının yaptığı buluşmada, ‘Bu toplantının Şanlıurfa adına çok verimli geçeceğini düşünüyorum. Ele alınan tüm konular birbir çözüme kavuşacaktır.’ İfadelerini kullandı.

Ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bir konuşma yaparak, “Şanlıurfa hem sporda, hem tarımda hem de sanayi de süper ligde olmalıdır. Türkiye’nin öncü şehirlerinden birisi olmalıdır Şanlıurfa. Bunun için gayret edeceğiz, sanayi yolunda ilerleyen bir şehir olarak bu çalışmalarımız devam edecek ve yönetim olarak sürekli sizlere hesap veren bir yönetim olacağız. Şanlıurfa’da yarım saatte saat anlatamayacağımız hizmetler varsa bunun arkasında istikrar vardır. Siz Şanlıurfa’da yaşıyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum. Bölgedeki illerde yaşayan insanlara sorun, onlardan alacağınız cevap, Şanlıurfa çok ilerledi, ilerledik.” Dedi.

Şanlıurfa’nın belli başlı sorunlarından birisi olan Elektrik konusu üzerinde duruldu. Sanayide büyüme, sanayinin eksikleri ve yapılabilecekler konularının ele alındığı istişare toplantısı verimli geçtiği katılımcılar tarafından ifade edildi. İş adamları, kanaat önderleri ve STK temsilcilerinin buluştuğu bu toplantıda Bakan Çelik, bu toplantıların aylık düzenleneceğinin müjdesini de verdi.

İstişare toplantısının ikinci bölümü basına kapalı gerçekleşti. Soru cevap şeklinde devam eden toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. 










Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 10:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bakanım
Bakanım - 7 yıl Önce

Bu konuklu, ulubağ ,yeni Urfa bölgesinde imar olması tarım alanlarını mahvediyor sayın bakanım

devletçş
devletçş - 7 yıl Önce

organizede faturasız giriş çıkışlarda yapılıyor devletin vergileri kayboluyor

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142