Title of a News Article

Tümsiad'ın toplantısında sürpriz misafir

Tümsiad'ın toplantısında sürpriz misafir
banner206
Şanlıurfa'da, Tümsiad'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de katıldı.

Tümsiad Şanlıurfa Şube Başkanlığı tarafından kentin sorunlarının ele alındığı istişare toplantısına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Estel Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Milletvekili Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, Il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, Tarım il Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Tarım Bakanlığı yetkilileri, Tümsiad Yönetim Kurulu Üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Tarihi Urfa'nn önemli sorunlarının ele alındığı istişare toplantısında konuşan Tümsiad Şanlıurfa Şube Başkanı İş Adamı Sadık Sade, Tarım Bakanı Fakıbaba'ya, Tarım toplantılarının Urfa'da yapılmasını isteyerek turizm anlamında ciddi anlamda kente katkı sunacağını söyledi.

Tarım, turizm, ekonomi konularının ele alındığı kahvaltılı istişare toplantısına sürpriz bir ziyaret yapan Antalya Büyükşehir Belediye Menderes Türel, kısa bir süre sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı. Urfa'ya geliş amacını dile getiren Türel, sık sık Antalya'daki iş adamlarımızla il il geziyoruz. Bugün de Urfaya gelerek burada neler yapılabiliri konuşmaya geldik. Tarım Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba Türkiye için bir şanstır, bölgemizde sevilen sayılan bir kişidir. Aynı dava arkadaşı olduğum için çok mutluyum dedi. 






Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195