Title of a News Article

TÜROB NEVALİYE SAHİP ÇIKTI

TÜROB NEVALİYE SAHİP ÇIKTI
banner206
 TFF 2. Lig’de dün Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşan Fethiye Spor'un konaklamasını sağlayan Nevali Otel'e karşı yapılan linç girişimiyle ilgili TÜROB’tan açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Dün TFF 2. Lig’de Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşan Fethiye Spor'un konaklamasını sağlayan Nevali Otel'e karşı yapılan linç girişimiyle ilgili TÜROB’tan açıklama yapıldı. Açıklamada bir yerel yöneticinin Nevali Otel'e karşı ağır itham ve yakıştırmalarda bulunduğu belirtildi. Bu yöneticinin Nevali Otel'e protesto ve tepki gösterilmesi için sosyal medyada başlattığı paylaşımlar sonrasında bazı kişilerin oteli yakma girişimine varan vahim tepkilerinin turizm sektörü tarafından büyük endişe ve üzüntü ile karşılandığı belirtildi.

Tamamen iyi niyetli destek linç girişimini hak etmedi

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şanlıurfa’nın örnek işletmelerinden Nevali Otel’in tamamen iyi niyet ve dostluk amacıyla Şanlıurfaspor Kulübünün ve şehrin misafiri olan Fethiyespor'a ev sahibi şehir adına vermiş olduğu konaklama desteğinin, bir yerel yönetici tarafından toplumda ayrıştırıcı ve kışkırtıcı bir unsur olarak kullanılması bizleri son derece üzmüş ve endişelendirmiştir.”

Şanlıurfa Nevali Otelin modern altyapısı ve örnek işletmeciliği ile Şanlıurfa’nın turizm ve tanıtımına , ekonomisine önemli katkılar sağladığı belirtilen açıklamada Turizm sektörünün her zaman hoşgörü ve kardeşliği savunan, barış ve huzur ortamının sağlanmasında en büyük çabayı harcayan sektör olduğu hatırlatıldı. Oteller ve konaklama işletmelerinin tarih boyunca ve halen yürürlükteki yasalar gereği 24 saat hiçbir ayırım yapmaksızın kapıları açık olarak asli fonksiyonları olan konaklama hizmetini sunduğu belirtilen açıklamada “ Aynı paralelde, Spordaki rekabetin hoşgörü ve dostluğu zedelemeyecek bir şekilde sürdürülmesi de öncelikle spor camiasının ve bizlerin asıl hedefidir” ifadeleri kullanıldı.

İlgililer hakkında yargı sürecinin takipçisi olacağız

TÜROB’un açıklaması şu şekilde sona erdi: Ülkemizi; her zaman için birlik ve beraberlik içinde, ortak milli ve samimi duygular ile hep birlikte, daha ileriye taşıyacağımız şüphesiz olup, bu talihsiz olayı başlatan yerel yönetici için başta yargı organları olmak üzere ilgili idareler tarafından yapılacak işlemlerin takipçisi olacağımızı da belirtmek isteriz.”

Kaynak:turizmajansı.com

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 00:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195