Title of a News Article

ÜÇ GÜNLÜK KAZANCINI ARAKAN’A BAĞIŞLADI

Şanmar mağazalar zinciri üç günlük kazancının tamamını Kızılay aracılığı ile Arakan'a bağışladı.

ÜÇ GÜNLÜK KAZANCINI ARAKAN’A BAĞIŞLADI
banner206

Türk Kızılayının Arakan’a yardım kampanyalarına “Arakan’a can ol, insanlığın yanında ol, her alışveriş Arakan için” sloganıyla destek veren Şanlıurfa’nın mağazalar zinciri Şanmar, üç günlük tüm kazancını Arakan’a bağışladı.

Yardım kampanyasının protokolü, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’ın da katıldığı bir törenle Şanmar merkez şubesinde imzalandı.

Sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak böyle anlamlı bir kampanyaya katılma kararı aldıklarını belirten Şanmar Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen, Arakan Müslümanlarının maddi ve manevi desteğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde yanlarında olmak adına üç günlük kazançlarının tamamını Kızılay aracılığıyla bağışladıklarını belirterek, “Hükümetimizin Arakan Müslümanlarına sağladığı desteğe bizler de Şanlıurfalılar olarak böyle bir katkı sağlamayı uygun bulduk. Bugün Türk Kızılayı ile yaptığımız protokol gereği, üç günlük kazancımızı Arakan’a ulaştırılmak üzere bağışladık. Yıllardır bize güvenen tüm müşterilerimizi, ihtiyaçlarını temin için mağazalarımıza davet ediyoruz” diyerek, kampanya protokolü için Şanlıurfa’ya gelen Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’a teşekkür etti.

Yapılan protokol gereği, tüm Şanmar mağazalarının 26-27-28 Ekim 2017 tarihlerindeki kazançları, Arakan’a ulaştırılmak üzere Kızılay’a bağışlandı.

Şanlıurfa’da halen 19 mağazası ile perakende sektöründe hizmet veren Şanmar Alışveriş Mağazaları, 20’nci mağazasını Karaköprü’de açmaya hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 13:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
rehas
rehas - 6 yıl Önce

hayır için yaptıysa Allah hayrını kabul etsin ve misliyle ona versin. ama arkasından siyasi çıkar çıkarsa o zaman boştur.

SIRADAKİ HABER

banner195