Title of a News Article

Üniversite 236 personel alacak

Üniversite 236 personel alacak
banner206
 Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve alanlarda toplamda 236 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Alım şartları ve başvuru bilgileri haberimizin devamında yer almaktadır. İşte detaylar.

Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı yapıyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadro ve niteliklerde toplamd 236 kişilik boş kadro  ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. İlana göre adylardan başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türüne göre puan almış olmaları şarttır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesinde görevlendirmek üzere toplamda 236 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Sözleşmeli Personel Alımı kadrolarına göre, en az lise mezunu alımı yapacak. Buna göre Hemşirelik bölümü lise mezunu olan 12 kişi, Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu 223 Hemşire ve Eczacılık Fakültesi mezunu 1 Eczacı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adyalardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yapılacak SInav tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığna şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

İsinolsa.com

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195