Title of a News Article

Ünlü ilçe gezilerini sürdüyor...

Ünlü ilçe gezilerini sürdüyor...
banner206
Şanlıurfa'nın başarılı Bürokratlarından SGK İl Müdürü İsmail Ünlü ilçe gezilerine devam ediyor. 
Şanlıurfa SGK İl Müdürü İsmail Ünlü Viranşehir SGK ilçe Müdüre Ümmü Gülsüm Avcı Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yazmacı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Ömer Yazmacı Ziyaretle ilgili Açıklama yaptı Başkan Yazmacı :"Ziyaret kapsamında istihdamın korunmasına ve artırılmasına yönelik teşviklerden bahsedildi. İşverenlerimizin ihtiyaç duyduğu deneyimli ve nitelikli işgücü açığını gidermek, insan kaynakları havuzuna nitelikli işgücü sağlamak amacıyla, kurumumuzca (İŞKUR) yürütülen İşbaşı Eğitim Programı, Mesleki Eğitim Kursları gibi hem iş arayan vatandaşlarımızın meslek sahibi olmalarını/mesleki deneyim kazanmalarına yardımcı olmak hem de işverenlerimize büyük bir destek sağlayacak programlar ile ilgili bilgiler aktarıldı. 

Kurumumuz tarafından dijital dönüşüme yönelik nitelikli işgücünün yetiştirilmesi amacıyla mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programlarının uygulanmasına yönelik dijital ekonominin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikli işgücünün yetiştirilmesine yönelik eğitimlerin düzenlenmesine ilişkin programlardan bahsedildi. 

Başta imalat ve sanayi sektörüne yönelik çalışmalarımız olmak üzere nitelikli işgücünün yetiştirilmesine ilişkin desteklerimiz hakkında bilgi verildi. Ayrıca SGK’nın sunmuş olduğu güncel teşvikler ve yapılandırmalardan bahsedildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 23:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195