Title of a News Article

Urfa'da özel ekiple yönetilecek!...

Urfa'da özel ekiple yönetilecek!...
banner206

Millenicom Çağrı Merkezi Operasyonlarını
Şanlıurfa’daki Özel Destek Ekibiyle Yönetecek.

Alternatif Telekom sektörünün öncü isimlerinden Millenicom, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik önemli bir adım daha atarak, Millenicom Özel Destek Ekibi ismini verdiği yeni çağrı merkezi operasyonunu kurdu. Şanlıurfa’da bulunan Tempo Çağrı Merkezi üzerinden hizmet verecek 170 kişilik ekip, 2 ay 176 saat süren özel bir eğitimden geçirilerek sürece hazırlandı. Tüm kurumsal ve bireysel çağrı merkezi operasyonlarını Şanlıurfa’dan yönetecek olan Millenicom, özel destek ekibi ile müşterilerine yakın bir süre sonra görüntülü hizmet de sunmaya başlayacak. 

Abonelerine Türkiye çapında çok geniş kapsamlı bir fiber ağ ile hizmet veren Millenicom, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projelerine bir yenisini ekledi. Millenicom Özel Destek Ekibi adı altında genç, dinamik ve donanımlı 170 kişilik bir ekip kuran şirket, bu ekiple birlikte tüm kurumsal ve bireysel çağrı merkezi operasyonlarını Şanlıurfa’daki Tempo Çağrı Merkezi üzerinden yürütecek. 

Yeni çağrı merkezi operasyonunun lansmanı, 25 Nisan Perşembe günü Şanlıurfa’daki Tempo Çağrı Merkezi’nde düzenlenen bir törenle gerçekleşti. Millenicom ve Tempo Cağrı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Akar ve İcra Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra EWE Turkey Holding’in Satıştan Sorumlu Genel Müdürü ve Millenicom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Akyıldız’ın da katıldığı törende, Millenicom Destek Üssü’nde yer alan ekip de yeni görevlerine başlamanın heyecanını yaşadı.

Törende EWE Turkey Holding iştiraki olarak Millenicom’un da sahip olduğu en temel değerin müşterileri olduğunu söyleyen EWE Turkey Holding’in Satıştan Sorumlu Genel Müdürü ve 
Millenicom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Akyıldız, “Millenicom Alternatif Telekom sektöründe hep yenilikçi olmanın ve fark yaratmanın peşine düşmüş bir şirket. Bu anlamda müşterilerimizin tek noktadan, güvenilir ve hızlı bir şekilde tüm ürün ve hizmetlere ulaşabilmesi, bilgi alabilmesi, önerilerini, değerlendirmelerini paylaşabilmeleri bizler için çok önemli. Bu pırıl pırıl gençlerden oluşan özel destek ekibi sayesinde müşterilerimiz, Millenicom’un kendilerine sağlayacağı tüm ayrıcalıkların keyfini çıkarabilecekler.” dedi.


Birsen Çamurdan: Çağrı merkezi operasyonlarında yeni bir dönem başlatıyoruz
Çağrı merkezi operasyonları ve müşteri memnuniyetinde yeni bir dönem başlattıklarını belirten Millenicom Müşteri Hizmetleri Direktörü Birsen Çamurdan, “Millenicom Özel Destek Ekibinin kuruluş aşamasında çok titiz bir çalışma yürüttük. Bugün itibarıyla yaş ortalaması 24 olan, çok genç, çok dinamik ve yetenekli 170 arkadaşımızla Şanlıurfa’da çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Artık kurumsal ve bireysel tüm çağrı merkezi operasyonlarımızı buradan yöneteceğiz” dedi.

“İşitme ve Görme Engelli Müşterilerimiz İçin Görüntülü çağrı merkezi operasyonunu başlatıyoruz”
Başta müşteri memnuniyeti olmak üzere abonelik ve diğer işlemlerin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için ekibin yoğun bir eğitimden geçirildiğini söyleyen Çamurdan, sözlerini şöyle sürdürdü, “Müşteri Hizmetleri Ekibimiz, geçişin kusursuz bir şekilde tamamlanması için yaklaşık iki ay boyunca Şanlıurfa’da kalarak Millenicom Özel Destek Ekibinin her bir üyesine yaklaşık 176 saatlik yoğun bir eğitim verdi. Başarının kalıcılığını sağlamak için düzenli raporlamalarla süreci takip edecek, bu özel ekibin gelişimine katkı sunmak için belirli periyodlarla yeni eğitim programlarını hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Birsen Çamurdan ayrıca, Özel Destek Ekibi ile birlikte yeni bir uygulamaya başladıklarını, işitme ve konuşma engeli olan müşterilere görüntülü olarak da çağrı merkezi hizmeti vereceklerini belirtti. Çamurdan, görüntülü hizmet kapsamında engelsiz bir müşteri hangi hizmetleri alabiliyorsa engelli müşterilerin de aynı hizmeti alabileceğini belirterek sözlerini tamamladı. 

Tempo Operasyon ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Işık Tazeler, Millenicom işbirliğine dair “1 Nisan 2019’da ilk çağrımızı aldık. Bu operasyonla birlikte Şanlıurfa’da toplamda yaklaşık 1500 çalışan sayısına ulaşacağız. Ağımızı ve kapasitemizi bu şekilde genişletmek ve büyütmek heyecan verici.” diye konuştu.

Millenicom Türkiye Hakkında
Millenicom Türkiye, kurulduğu 2004 yılından bu yana hem bireysel hem kurumsal müşterilerine tek elden bütünleşik telekom ve iletişim hizmetleri sunmaktadır. Bireysel kullanıcılara ADSL, sabit telefon ve hem Türk Telekom hem Turkcell Superonline altyapılarını kullanabilen Türkiye çapında çok geniş kapsamlı bir fiber ağ ile hizmet verirken, kurumsal kullanıcılara da sabit telefon, internet ve iş kalitesini yükselten, uygun fiyat seçenekli, hayat kolaylaştırıcı Bulut çözümler ile ulaşmaktadır. Teknoloji temelli ürünleri müşteri odaklı hizmetlere dönüştüren Millenicom Türkiye, en iyi müşteri deneyimi sunma hedefiyle kaliteli, dinamik ve hızlı hizmet vererek, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine anında cevap vermektedir.  

Tempo Çağrı Merkezi Hakkında Müşteri Hizmetleri ve Tele-Satış alanlarındaki yenilikçi yaklaşımlarıyla, iş ortaklarına 2001 yılından bu yana yaratıcı, esnek, müşteri ve hedef odaklı, “Çağrı Merkezi Destekli Bütünleşik Hizmetler” sunuyor. Tempo Çağrı Merkezi olarak Türkiye genelinde Istanbul, Afyonkarahisar, Şanlıurfa ve Batman olmak üzere toplamda 4 il ve 6 lokasyonda yaklaşık 3000 çalışanıyla hizmet veriyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195