Title of a News Article

Urfa'da yetkili aranıyor...

Urfa'da yetkili aranıyor...
banner206
DEDAŞ, geçmişte olduğu gibi yine bir çok çiftçiyi iflasın eşiğine sürüklemeye mi çalışıyor. Şanlıurfa'da tamamı aboneli olan Ayrancı köyünde geçimini çitçlikle yapan insanlar Devletten yardım bekliyor. 

Viranşehir ilçesine bağlı Kırlık Turna köyü vardiye hattının tamamının enerjisinin kesildiği bildiriliyor. Ekinlerinin kuruduğunu ve büyük zararlar ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren  Mehmet Alişiroğlu isimli çiftçi, 'Ayrancı köyünün tamamı aboneli olmasına rağmen, tek kaçak kuyu olamasına rağmen ekili mahsüller kurumaya terk edildi. Bu uygulamayı sergileyen DEDAŞ yetkilileri yaş ile kurutu birlikte yakmaktadır. , namuslu vatandaş ile namusuzları aynı kefeye koyarak cezalandırmıştır. Turna ve Ayrancı köylüleri olarak Vali Abdullah erin bey ve diğer yetkilerden yardım bekliyoruz'açıklamasında bulundu. 
DEDAŞ'ın enerji hatlarını açmamaları durumunda çaresi kalacaklarını ve arazilerini satmaları durumunda borçlarının kapatamayacaklarını ifade eden Alişiroğlu' DEDAŞ kaçak ile mücadele edeceğine aboneli köylerin enerjisini tam havaların sıcak olduğu dönemde kesmesi Vatandaş ile Devleti karşı karşıya getirmeyi amaçlamaktadırlar'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142