Title of a News Article

Urfa'nın gururu oldu...

özel haber

Şanlıurfalı iş adamı Halil Bağıban Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi. Gürbağ Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Halil Bağıban,  Dünyanın en büyük 250 Müteahhitleri arasında yer almayı başardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin düzenlediği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri’nin verildiği törene katıldı. Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen törende; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile müteahhitlik sektörü temsilcileri de hazır bulundu. Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması listesinde yer alan 45 Türk firmanın ödül aldığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

“İNŞAATLA BİRLİKTE, MEDENİYETLER ARASINDA DA BİR KÖPRÜ OLUŞTURUYORSUNUZ”

 

Ödül alan firmaları tebrik eden ve Türkiye’nin dünyada 2. sırada yer aldığı bu alandaki gücünü her geçen yıl perçinlediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar tutarı 340 milyar dolara yakın projeyi üstlenen müteahhitlerin, lojistik, istihdam, teknoloji ve bilgi kazanımı konularında Türkiye ekonomisine katkı sağlayıp öncülük ettiklerini söyledi.

 

Müteahhitlerin yurtdışında proje üstlenmelerini, sadece bir ekonomik faaliyet olarak görmediklerini, bunun yanında, Türkiye’nin kültürünü, rengini, değerlerinin mührünü de gittikleri yerlere vurduklarına inandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşaatla birlikte, medeniyetler arasında da bir köprü oluşturuyorsunuz. Bunun için, sizlerin yürüttüğü faaliyetleri, en az diğer kurumlarımızın çalışmaları kadar önemli kabul ediyoruz. Şantiyesinin önünde bayrağımızı dalgalandıran her firmamız, ülkemizin birer temsilcisidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 16:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa KALDI
Musa KALDI - 7 yıl Önce

Gürbağ yönetim kurulu başkanı Halil BAĞIBAN Ve kıymetli kardeşi İsmail BAĞIBAN Bey'i bir Urfa'lı olarak tebrik ediyorum.

Mustafa Eryürek
Mustafa Eryürek - 7 yıl Önce

Halil Beye ne kadar teşekkür etsek az Allah yolunuzu açık eğlesin

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142