Title of a News Article

Urfalı Elçi'den bir proje daha...

Urfalı Elçi'den bir proje daha...
banner206
 Çin-Asya Ekonomik Kalkınma Derneğinden Büyükelçi Önen’e ziyaret

Çin-Asya Ekonomik Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Liu Honglu, Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen’i Büyükelçilik konutunda ziyaret etti.
Çin-Asya Ekonomik Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Liu Honglu'yu Büyükelçilik konutunda kabul eden Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve iş birliği imkanları hakkında görüşmelerde bulundu.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü heyetinden Büyükelçi Önen’e ziyaret
Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, sağlık alanında iş birliği olanaklarının tespiti için Pekin'de bulunan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü heyetini de Büyükelçilikte kabul ederek yaptıkları temaslar hakkında bilgi aldı. 
Büyükelçi Önen, ülkemiz hatta her iki ülke yararına, insanlarımızın huzur ve güveni, sağlığı konularında her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Büyükelçi Emin Önen, Yeni Zelanda'nın Çin Büyükelçisi Clare Fearnley ile de Büyükelçilik konutunda bir görüşme gerçekleştirerek iki ülke ilişkileri üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

‏Ayrıca; Çin'in önde gelen yayın organlarından Global Times, Türkiye'yi 'Çinli aileler tarafından en çok tercih edilen ülkeler' kategorisinde ödüle layık gördü. 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195