Title of a News Article

Urfalı şanslı talihli ortaya çıktı

Urfalı şanslı talihli ortaya çıktı
banner206

 Şanlıurfa’da 2 bin 500 TL’lik alışveriş yapan Şemsi Kılıç, alışveriş sonunda aldığı 25 kupondan biriyle piyasa değeri 120 bin TL’yi bulan Mercedes marka otomobilin sahibi oldu.

Şanlıurfa’da emekli işçi Şemsi Kılıç, evinde 4 televizyon bulunmasına rağmen eşinin ısrarı üzerine Piazza Alışveriş Merkezi’ne bulunan bir teknoloji mağazasının açılışına katılarak, dev ekran plazma TV aldı. 2 bin 499 TL’lik alışverişin sonunda 24 kupon verilecek olan Şemsi Kılıç, 1 TL’ye su alarak, alışverişini 2 bin 500 TL’ye tamamladı. Her 100 TL’lik alışveriş için toplam 25 kupon verilen Kılıç, çekilişte piyasa değeri 120 bin TL’yi aşan Mercedes C-180 model aracın sahibi oldu.

Piazza Alışveriş Merkezi’nin açılışı nedeniyle düzenlenen otomobil kampanyası, alışveriş merkezinde pop müzik sanatçısı Mehmet Erdem’in verdiği mini konser ve imza gününün ardından talihlisi Şemsi Kılıç’a teslim edildi.

Çekilişin kendisine çıkacağını hiç düşünmediğini belirten 9 çocuk babası Kılıç, “Benim evim 8 kattır, dublekstir. 4 televizyonum var. İki senedir hanım başımı şişirdi, almamıştım. Bir teknoloji mağazası açıldı. Bir plazma tv aldık. 25 kupon verdiler. Tatildeyken aradılar, Mercedes çıktığını söylediler. Plazma 2 bin 499 TL idi 25 kupon alabilmek için 1 TL eksikti. Su aldım, tamamladım. 2 bin 500 TL’ye 25 kupon verdiler. 2 arabam vardı. Arabam 3 oldu. Bu arabayı da kullanacağız” dedi.

Kılıç, anahtarı alınca aracına binerek, test etti. Sevincini klakson çalarak yaşayan Kılıç, yapılan işlemlerinin ardından otomobiline kavuştu.

 

Konserde renkli görüntüler

Alışveriş Merkezi girişinde düzenlenen mini konserde sanatçı Mehmet Erdem, hayranlarını coşturdu. Alanda sanatçıyı göremeyen vatandaşlardan kimileri camekan asansörle, bazıları ise yürüyen merdivenleri kullanarak, sanatçıyı izledi. Bazı hayranları ise yürüyen merdiven ve asansörden sanatçının fotoğrafını çekti.

Konser bitiminde ise sanatçı hayranlarına imzalı albümünü verdi. Erdem'i yakından görmek ve imzalı albümünü almak isteyen onlarca genç sıraya girerken, imza almak için sanatçının yanına gelen gençler ise sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafın ardından bazı hayranları sanatçı Mehmet Erdem’i öpmek istedi. Erdem, herkesin kendisini öpmek isteyeceğini söyleyerek, öpmek isteyenleri geri çevirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195