Title of a News Article

Urfalılar bu habere sevinecek...

.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde 3 yerde 'Tanzim Satış Noktası' kurulacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ankara ve İstanbul'da kurulan 'Tanzim Satış Noktası' Şanlıurfa'da da kuruluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Hazine, Maliye ve Tarım Bakanlığı’nın öncülüğünde başta belediyeler ve Tarım Kredi Kooperatifleri işbirliği ile Meyve ve sebze fiyatlarını düşürmek için hayata geçirilen Tanzim Satış Noktası, Şanlıurfa'da da vatandaşların hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü'de tanzim satış noktaları kurulacak. Ahmet Bahçivan İş Merkezi, Karaköprü Belediyesi yanı ve Eyyübiye bölgesinde kurulacak olan tanzim satış noktalarında, özellikle pahalı ürünler domates, salatalık, patlıcan, biber, soğan, kabak ve patatesin yer alması bekleniyor. tanzim satış noktalarının cuma günü itibariyle hizmete sunulması bekleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Beltur Genel Müdürü Levent Kama, tanzim satış noktalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Çiftçi: Amacımız halkımızın rahat alışveriş yapmasını sağlamak

Başkan Nihat Çiftçi, inceleme esnasında yaptığı konuşmada, şunları kaydetti;

"Amacımız halkımızın rahat bir şekilde alışverişini sağlamak hem de fiyat noktasında spekülatörlere karşı denge unsuru olarak devreye girebilmekti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere talimatıydı. Bizler de 3 noktada hazırlıklarımızı tamamladık. Yarından itibaren de gerek Karkaköprü gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yanında bulunan üç katlı mağazamız faaliyete giriyor. Ben emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. İnşallah halkımıza bir nebze de olsa bu konuda gerekli olan dengeleri sağlamış oluruz."

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195