Title of a News Article

URSİAD KONGREYE GİTTİ

URSİAD KONGREYE GİTTİ
banner206

Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği  kongreURSİAD olağanüstü kongresini yaptı. Tek listeyle gidilen genel kurulda Ömer Faruk Bahçivan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurul, derneğin Avcılar’daki Genel Merkez binasında yapıldı. Kongrede Divan Başkanlığına Müteahhit Ahmet Al, divan başkan yardımcılığına Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Av. Şıh Müslüm Kayacan, divan kâtip üyeliğine iş insanı Şahin Kırmızı seçildi.

Çoğunluğun sağlandığı kongrede URSİAD’a katılım yapan yeni üyeler tanıtıldı ve tüzük değişikliğine gidilerek Şanlıurfalı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ismi, “Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği” olarak değiştirildi. Başkanlık süresi 3 yıl olarak belirlendi, başkanlık görevinin en fazla iki dönem yapılması karara bağlandı.

Başkan Ömer Faruk Bahçıvan, Olağanüstü Genel Kurul’da yaptığı konuşmada eski yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Bahçivan, güçlenen yeni yönetimin güzel işlere imza atacağını düşündüğünü belirterek, “Türkiye’nin göz bebeği, kadim şehir Şanlıurfalı olmaktan gurur duyuyoruz. Derneğimizi çok iyi yerlere taşımayı hedefliyor ve Türkiye’nin her yöresinden iş insanlarını bu camiada görmek istiyoruz” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

URSİAD’ın yeni yönetim asil listesi şu isimlerden oluştu:

Ömer Faruk Bahçivan, Fethi Aslan, Kenan Altun, Nabi Kırmızı, Ahmet İpar, İbrahim Genç, Ahmet Al, İsmail Yılmaz, Ayhan Timurtaş, Erol Akyürek, Salih Güloğlu, Feridun Geçgel, Maruf Güneş, İbrahim Hatipoğlu, Nevzat Canoğlu, Hüseyin Yetkinağaç, Şiyar Karakan, Serhan Sarıpınar, Miktad Ekşi, Özge Narbay.

Yedik üyeliklere ise Ahmet Akhan, Şahin Kırmızı, Mehmet Özbayram, Adnan Güven, Osman Dönmezler seçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195