Title of a News Article

Vali Küçük iftarda müjdeyi verdi

Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, Şanlıurfa’ya yatırım yapan sanayicilere minnettar olduklarını söyledi. Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünce, Organize Sanayide fabrikası kurulan iş adamlarına iftar yemeği verildi.

Nevali Otelinde verilen iftar yemeğinde Vali İzzetin Küçük, Vali Yardımcıları Uğur Sezer ve Aylin Kırcı, Ticaret Odası Başkanı Sabri Ertekin, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İletmiş, OSB Bölge Müdürü Oktay Yaşar, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve yaklaşık 500 iş adamı katıldı. Yemeğin ardından Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük bir konuşma yaptı konuşmasında, 3. OSB’nin müjdesini veren Vali İzzetin Küçük  konuşmasına şöyle devam etti; “Gayretimiz paylaşım ve ekonomide birlikte gayretimimize kalka kalka hedefimize ulaşılıyoruz. İlk günkü heyecanımız koruyoruz bunu da ifade etmek istiyorum. Bugünün 2 önemli konusu var, sanayileşme ve eğitim çocuklarımızı yetiştireceğiz ve onlara iş bulacağız bu iki konuyu halledersek Urfa sadece güneydoğu Anadolu değil inşallah Ortadoğu son ve selamet olacak o bütün bölgenin ana damarı olacak. Biz yarınları inşa ediyoruz, yarınlara hazırlanıyoruz ondan emin olun. Bugün attıklarımızın adımlarımızın asıl sebebi meyvesini yarınlarda göreceğiz. Baki olan bizim fabrika sayılarımızı arttırmaktır esas olan budur. 3. Organize sanayi ile ilgili önümüzdeki hafta olay geliyor yani tahsislere önümüzdeki haftada başlayacağız.  2. Organize sanayideki alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Ayakkabıcılar sitesi olarak alt yapı ihalesini yapmıştık orda ki mütakip çalışmalar son noktaya kadar geldi. Pek çok fabrika inşa ediliyor. Eğer siz bu fabrikaları kurmasanız insanları istikrar etmeseniz onlara biz bakmak sorunda kalıyoruz.  Aldığınız istikrar ettiğiniz her insan bizim için bir problem kaynağı olmaktan çıkıyor. Sadece maddi olarak değil asayiş olarak işsizliğe alındı. Evine ekmek götüremeyen bir genç her şey olabilir.  Birecik OSB’de  hızla ilerliyoruz. Siverek OSB’de de hızla ilerliyoruz bu sene sonunda orda da yer tahsis etmeye başlayacağız.”

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 21:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiftçi
Çiftçi - 9 yıl Önce

Vay vay ne hale düştük çiftçi yi Düşünen yok hala desteklemimiz blokeli

YOLCU
YOLCU - 9 yıl Önce

Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanlığına ve şuski genel müdürlüğüne HİLVAN SUSUZ DUR İLER BANKASINDAN SÖZSLESME TARİH 23.11.2012.BASLAMA TARİHİ 03.12.2012.BİTİS TARİHİ :25.02.2014.BEDELI 6.917.375.00.HALEN HİLVAN SUSUZDUR.KAMUYUNA DUYRULUR

SIRADAKİ HABER

banner195