Title of a News Article

Vali Tuna'dan Sanayicilere çağrı...

Vali Tuna'dan Sanayicilere çağrı...
banner206

 Şanlıurfa Valilisi Güngör Azim Tuna, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Başkan M. Sadık Sade ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Vali Yardımcısı Uğur Sezer’in de eşlik ettiği görüşmede Vali Tuna, “TÜMSİAD’ın, Şanlıurfa’nın geleceğiyle ilgili mevcut sorunları tespit etmesi ve çözüm önerilerine yönelik bir arayış içinde olması takdire şayandır. Bu konuda kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonra da yine ortak akılla çözüm önerilerine yönelik belki daha detaylı raporlar ve stratejik planlar hazırlanması gerekiyor. Çünkü bunların hepsi çok önemli başlıklar. Sanayi, tarım, turizm ve göçmenler konusu. Tabiki birde eğitim. Bu hepsiyle alakalı. İl olarak avantajlarımız çok. Nüfus artışını önemli bir avantaj ve fırsat olarak görmeliyiz. Şanlıurfa bu manada ileride Türkiye’nin parlayan yıldızı olacaktır. Şuan içinde yaşadığımız bazı sıkıntıların aşılması için biraz zaman gerekiyor” dedi.

Başkan Sade’de Vali Tuna’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, TÜMSİAD olarak Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüm önerilerine yönelik görüşlerini aktardı.



Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142