Title of a News Article

Vali Tuna “Önümüzdeki dönem çok farklı olacak”

.

Vali Tuna “Önümüzdeki dönem çok farklı olacak”
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Her ay Organize Sanayi Bölgesinde yer alan bir fabrikada gerçekleştirilen Müteşebbis Heyeti Toplantısı bu kez Fırat Motor Pompa fabrikasında yapıldı. Toplantı öncesinde fabrikayı gezen Vali Tuna’ya yatırımcı iş adamı Ömer Singan tarafından üretim aşamaları hakkında bilgi verildi.

Fabrikadaki incelemelerinin ardından Vali Tuna; yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Vali Tuna; “Gezdiğimiz fabrikaların istikrarlı yürüyüşleri bizleri mutlu ediyor. Yatırımcılarımızdan yeni, yatırımlar da bekliyoruz. Bizler de onların ihtiyacı olan yetişmiş elemanları yetiştirip üzerimize düşeni yapmış olacağız. Devletimizin de bölgeye yönelik yatırım teşvikleri var. Onların da en kısa zamanda sonuçlanmasını bekliyoruz. Organize sanayi bölgemiz altyapısıyla yeni yatırımcıları bekliyor. İnşallah önümüzdeki dönem de çok farklı olacak. İstihdam bekleyen binlerce Şanlıurfalı gence böylelikle yeni bir gelecek için kapı açacağız. Hem ülkemiz hem insanımız kazanacak” dedi.

Toplantıya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yla birlikte; Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, Mithat Arhan, Mustafa Arslan ve Mustafa Sarı toplantıya katılım sağladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142