Title of a News Article

Yıldız Sanayici iş adamlarını ziyaret etti

Yıldız Sanayici iş adamlarını ziyaret etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, dün Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu. 

Parti olarak yapılan tüm faaliyetlerde aktif bir şekilde rol gösteren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, esnaf ve vatandaşların yanı farklı noktalarda da temaslarını sürdürmeye devam ediyor. 

Dün Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesine gelerek birçok firma yetkilisi ile görüşen İl Başkanı Bahattin Yıldız, yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.

Son yılların en hızlı gelişmesini ve büyümesini sağlayan Şanlıurfa OSB'de, Tranfomax Firmasını ziyaret ederek buradaki çalışmaları yerinde gören İl Başkanı Yıldız, Firma sahibi Sanayici iŞ adamı Mehmet Korkut Polat ile bir araya geldi. Başkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, il Başkan Yardımcıları Tuna Aksoy ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

Yıldız ve beraberindekiler daha sonra bir başka firma olan Korkmaz Süt'e gittiler. Süt tesisini gezen AK Partili heyet burada da yetkili isimlerden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 10:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 4 yıl Önce

özellikle sınırda yer alan akçakale ceylanpınar suruç ilçelerimizde yeni fabrikalar kurulması faydalı olur diye düşünüyorum

SIRADAKİ HABER

banner195