Title of a News Article

100 yıl beklediler...

100 yıl beklediler...
banner206

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, Ceylanpınar'da tapu dağıtım törenine katılarak, hak sahiplerine tapularını verdi. 



Tigem Toplantı Salonu'nda gerçekleşen törende konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, "Ceylanpınar'ın yüz yıllık tapu sorununu Meclis'ten kanun çıkartarak çözmüştük. Konuyu o zaman ki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a açtığımda, hemen gereğini yapalım demişti. O vakit Ceylanpınarımızın tapu sorununu çözmüştük. Aynı zamanda burada yaşayan vatandaşlarımızın da tapu sorunu vardı. Çok şükür onu da çözmek bizlere nasip oldu. Bugün de vatandaşlarımızla tapu sevincini yaşıyoruz" diye konuştu. 


Salondakilerin büyük alkışıyla gerçekleşen tapu dağıtım töreninde, salonda yer olmadığı için yüzlerce kişi de salon dışından katılım sağladı. 


Konuşmasında, Urfa'ya büyük hizmetler yaptıklarını kaydeden Çelik, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin derin huzuru içindeyiz. Hizmet bizim işimiz. Biz Urfa'nın hizmetkarı olduğumuzu ispatladık. İnşallah hizmetlerimize bu dönem de aralıksız devam edeceğiz" dedi 


Tapusunu Faruk Çelik'ten alan vatandaşlar, duydukları mutluluğu dile getirirken Bakan Çelik, "Vatandaşımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur." şeklinde konuştu.   


Törene, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile Ak Parti Milletvekili Mehmet Akyürek ile Seydi Eyüpoğlu Ceylanpınar belediye başkanı Menderes Atilla   katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195