Title of a News Article

11 Nisan programı belli oldu

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa'ya Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından İstiklal Madalyası verilecek.

GAP Arena Spor Salonunda saat 10.30'da yapılacak olan Kutlama Töreni, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Bakanların tamamının katılımıyla gerçekleştirilecek. Törende Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 96 yıl önce bu topraklar için mücadele etmiş Şanlı şehir için tüm Şanlıurfa'lıları onurlandıracak olan İstiklal Madalyası'nı şehri temsilen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi'ye takdim etmesi bekleniyor.

Kutlama töreninin ardından Yine GAP Arena Spor Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projelerin temel atma töreni gerçekleştirilecek. 11 Nisan Kurtuluş Programı etkinlikleri, 16.15'de Dergah Camiinde Şehitler için verilecek olan Mevlid programıyla son bulacak. Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde 3 gün sürecek olan etkinliklerde ecdadın kazandığı şanlı zaferin yıldönümünde tüm Şanlıurfalıları çoşku ile kutlamaya davet etti. 



Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195