Title of a News Article

Akçakale'de beklenen temeller atıldı

.

 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bugün üç ayrı heyecan birlikte yaşandı. 
Ak Partili Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, secim öncesi verdiği vaadleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Hizmet binası, Engelli merkezi ve çocuk kreşinin temel atam ve Emniyet Müdürlüğü ile Jandarmaya araç hibe töreni geniş katılımla yapıldı

Vali Yardımcısı Fatih Çelikkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa  İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akçakale ilçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Emniyet Müdür yardımcısı Sunay Balıklıkaya, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen törende Belediye Hizmet binası, çocuk kreşi, Engelli merkezi temel atma törenleri yapıldı. Törende aynı zamanda ilçe Emniyeti ve Jandarmaya araç hibesi yapıldı. 
Başkan Ayhan " Belediye olarak her zaman halka verdikleri vaadleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını " söyledi .Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, temeli atılan bir diğer proje olan kreşin de ilçe için acil ihtiyaç olduğunu söyledi. Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlçemizde çalışan kadınların en önemli sorunu kreş eksikliği. Bunun çözümü için gerekli adımları attık ve kreş projesini hazırladık, bugün de temelini atıyoruz. Kreş konusunda çok iddialıyız. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek kreşimiz, 500 metrekare bina oturumu ile 3 kattan oluşacak. Kreşte tiyatro salonu, oyun, uyku, faaliyet, müzik ve resim odaları bulunacak. Açacağımız kreşte 3-6 yaş arası çocuklar; oturmasını, kalkmasını, yemek yemesini, Kur’an okumasını öğrenecekler ve okula hazır hale gelecekler. Bu üç projemiz de şimdiden halkımıza hayırlı, uğurlu olsun.”

Akçakale kaymakamı Selçuk Yosunkaya; ise bugün temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz bu birbirinden önemli eserlerin Akçakale'mize hayırla getirmesini hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah en kısa sürede temel attığımız gibi açılışını siz kıymetli misafirlerimizle gerçekleştireceğiz.dedi.

BELEDİYEDEN POLİS VE JANDARMAYA 2 ARAÇ

Törende ayrıca, Akçakale Belediyesi’nin, ilçenin huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına tahsis ettiği 2 araç teslim edildi. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Fatih Çelikkaya, törenin son bölümünde, kurumlara yapılan araç tahsislerinden dolayı Başkan Ayhan’a plaket verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 00:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142