Title of a News Article

Akçakale Yolu Genişletiliyor

Büyükşehir Belediyesi, bu kez Akçakale yolu güzergahındaki Eyyübiye Kampusu civarında yol genişletme çalışmalarına başladı.

Akçakale Yolu Genişletiliyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Ramazan Bayramının hemen ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Ekipler 2016 planlaması çerçevesinde belirlenen bölgelerde bulvarlar, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan da gelen talepler doğrultusunda Akçakale yolu üzerinde bulunan Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampusu civarında yol genişletme çalışmaları başlattı.

Mevcut yolun gerek yayalar gerekse sürücüler için daha elverişli olmasını planlayan Büyükşehir Belediyesi, bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Güzergahın herhangi bir sıkıntı oluşturmaması için yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar, yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi, yine 2016 planlaması çerçevesinde kentin bir çok bölgesinde yol genişletme çalışmalarına devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195