Title of a News Article

Aksoy Güven tazeledi...

.

Aksoy Güven tazeledi...
banner206
AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Av. ahmet Aksoy güven tazeledi. 

AK Parti Şanlıurfa cephesinde kongre süreci resmen başladı. 6. Kez yapılan Karaköprü ilçe kongresine üst düzey katılım sağlandı.

AK Partinin kalesi konumunda olan Şanlıurfa'da, kongreler Karaköprü ilçesi ile başladı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Av. İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Kemalettin Yılmaztekin, Halil Özcan, AK Parti İl  Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BŞB. Av. Nihat Çiftçi, ilçe Belediye Başkanları, parti teşkilatları ile çok sayıda delege katıldı.

Kongre Delegeler tarafından Divan heyetinin kurulmasıyla başladı. Divana AK PArti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Başkanlık ederken, Divan heyetine Bekir Kan, Mehmet Eriş, Eda Çakmaklı, ve M.Yusuf Kaz seçildi.

Divan heyetinin seçiminden sonra İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ardından konuşmalara geçildi. 
Konuşmaların ardından yeni yönetim kurulu için oy verme işlemine geçildi. 10 yeni isim listeye girerken, listenin çoğunluğu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye yakın isimlerden oluşması salonda bulunanlar tarafından eleştirilsede genel olarak kabul gördü.  Şanlıurfa'da ne başarılı teşkilatlar arasında gösterilen Karaköprü ilçe teşkilatında 15 eski yönetici yerini korudu. listeye üç bayan girmeyi başardı. 

AHMET AKSOY'UN LİSTESİ
ALİ ATLAS
İ.HALİL ÖZBEK
BAKIR KAMA
OSMAN ELÇİ
ALİ BOZANER
ÖMER KARA
BEKİR BAYDİLLİ
YUSUF TOPRAK
M.ALİ AKBAŞ
NEVZAT KARADAĞ
MEHMET KAZ
MEHMET NUR ÇERÇİ
MEHMET ERİŞ
AHMET KEMAL ŞİMŞEK
AHMET ALTUN
SEZAİ CANBEK
CELAL AKTAR
ESMA AYDIN
MEHMET ÖZKAYA
FİLİZ OFLAZ
MURAT CEVHERİ
HALİL ATEŞ
FERHAT KILIÇ
AYŞE MOĞAL
OSMAN KARATOPRAK
OSMAN ASLAN
İ.HALİL ARICI
KENAN ACAR





Detaylar gelecek. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142