Title of a News Article

Aldanmayacaksın

FETÖ operasyonlarıyla dikkat çeken Manisa eski Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'den Odatv'ye gündemi sarsacak açıklamalar geldi...

Aldanmayacaksın
banner206

 Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadelede gelinen noktaya isyan eden ve sosyal medya hesabını kapatacağını duyuran Manisa eski Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek'in ardından bu kez de, Manisa'da başlatttığı FETÖ operasyonlarında bir grup FETÖ üyesi kadının hastaneye götürülürken kelepçe takıldığı iddialarıyla gündeme gelen ve ardından jet hızıyla açığa alınan Manisa eski Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren Odatv'ye çok konuşulacak özel açıklamalarda bulundu.

Manisa eski Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren

"ALDANMAYACAKLAR"

Manisa'da başlattığı başarılı FETÖ operasyonlarının ardından açığa alınan dönemin Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren çok özel açıklamalarda bulundu:

"Fethullahçı terör örgütü insanları yıpratıyor, birileri de aldanıyor. Aldanmayacaklar. Şimdi biz FETÖ'yle savaşıyoruz diye bizi görevden almak farklı bir şey. Bakın başörtülü bayanlara kelepçe takıldı dediler. Başörtüsü olmayan bayan da vardı orada. Ona niye dikkat etmiyorlar. Bu yetki dahilinde olan bir şeydi. Bu konuyla ilgili bize ceza istediler. 15 Temmuz geçtikten sonra 'herhangi bir cezaya mahal yoktur' diye yazı geldi. Zaten ben de dilekçe vermiştim. 'Bir daha Manisa'yı istemiyorum' diye. İnsanları bir şekilde yıpratıyorlar. Başsavcı'ya diyorlar ki, sosyal medyayı kullanıyorsun oradan aldırtıyorlar. Bize kelepçe diyor. Bizi alacaklar zaten. Bir şey bulsalar aldıracaklar. Allah'tan yüz kızartıcı suç bulamıyorlar."

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142