Title of a News Article

Altun'dan 128 Milyar dolar açıklaması

Altun'dan 128 Milyar dolar açıklaması
banner206

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından '128 milyar dolar' paylaşımı yaptı. Altun, “128 Milyar Dolar Kayıp” iftirasına karşı ısrarla hakikati söylemeye devam edeceğiz; kaybolan tek bir dahi kuruşumuz yok" ifadelerini kullandıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 128 milyar dolar tutarındaki rezervin akıbetine ilişkin iddialara yanıt verdiği haberi paylaştı.

Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“128 Milyar Dolar Kayıp” iftirasına karşı ısrarla hakikati söylemeye devam edeceğiz;

Kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok.

Tüm işlemler ve rakamlar şeffaf bir şekilde ortadadır.

Türkiye, tüm yalan ve iftira kampanyalarına rağmen istikrarla büyüyecek!

"YALAN VE İFTİRALARIN BOYUTU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR"

Altun bir diğer paylaşımında, "Tam 4 yıl önce milletimizin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tercih eden Türkiye, adeta bir devrim gerçekleştirmiştir. Türkiye, yeni sistemle birlikte siyasetin günlük kısır tartışmalarından sıyrılmış istiklal, istikrar ve istikbalimiz için büyük bir adım atmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte ülkemizde kuvvetler ayrılığı keskin bir şekilde tesis edilmiş, idarede hızlı karar alma ve uygulama dönemi başlamış, denge ve denetleme mekanizması daha işler ve aktif hale gelmiştir.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bölgesel ve küresel alanda büyük bir ivme yakalayan ülkemiz eğitimden sağlığa, ekonomiden ticarete kadar birçok devrimi peş peşe gerçekleştirmiştir.

Ülkemizin yakalamış olduğu büyüme hızından rahatsız olanlar ülkemizin ve milletimizin aleyhine dur durak bilmeyen bir iftira ve karalama kampanyasına başladı. Türkiye, yapay gündemlerle boğulsun, önünü göremesin istiyorlar. Çamur at, tutmazsa izi kalır diyorlar.

Ülkemiz aleyhine ısrarla sürdürdükleri iftiralar kasıtlı bir planın parçası. Eski Türkiye özlemi içinde, kendi imtiyazlarını yeniden kazanmanın derdindeler. Bunun için söylemeyecekleri yalan atmayacakları iftira yok. Yalan ve iftiralarının boyutu her geçen biraz daha büyüyor.

Son günlerde “128 milyar dolar kayıp” iftirasıyla yalanlarına bambaşka bir boyut kattılar. Merkez Bankası başta olmak üzere kurumlarımızı sadece görevlerini ifa ettikleri için itibarsızlaştırma yarışına girdiler.

Aziz milletimiz uzunca bir zamandır bu zihniyetin hezeyanlarını ve iki yüzlülüğünü hayretle izlemektedir. Yalan söylerken utanmıyorlar. Terör örgütü PKK ile ittifak yapıp vatan millet edebiyatı yapıyorlar. IMF ile otel lobilerinde basılıp milli ekonomi çığırtkanlığı yapıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2021, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195