Title of a News Article

Antalya ve Urfalıların Gururu oldu...

özel haber

Antalya ve Urfalıların Gururu oldu...
banner206
Dünyanın en prestijli misafir yorum sitelerinden biri olan Holiday Check portalının misafir değerlendirmeleri sonucunda 2017 yılının en tavsiye edilen tesisleri arasına Hotel Sandy Beach yer aldı.


2015 senesi boyunca dünya genelinde 1 milyon 80 bin turistin oylamalarıyla belirlenen Holiday check Ödüllerine layık görülen oteller arasında Türkiye'den de 20 otel bulunuyor.  Şanlıurfalı  hayırsever İş adamı, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Hüseyin Akgün’ün sahibi olduğu Sandy Beach Hotel, sadece Side’nin değil, Türkiye’den yüzlerce otelleri geride bırakarak ödüle layık görüldü.  Sandy Beach  geçtiğimiz yıl, müşteri memnuniyeti kapsamında www.tatilbudur.com sitesi tarafından yılın en başarılı tesisi olarak ödüllendirilmişti.

Otuz yedi ülkeden toplam 681 otelin katıldığı oylama sonucunda ödül alan isimler arasında, İspanya'dan 80, Yunanistan'dan 40, Mısır'dan 20 ve Tunus'tan da 12 otel yer aldı.

Hotel Sandy Beach ilk kez bu başarıyı elde ederken bir milyondan fazla Holıday Check yorumcusunun oylarıyla 6 tam puan üzerinden 5,4 ortalama puanla en tavsiye edilen tesis ödülüne layık görüldü. Holiday Check'in listesinde yer alan oteller, 5 ve üzeri puana, en az yüzde 90 tavsiye oranına ve 50 misafir yorumuna sahip tesislerin arasından seçiliyor.

Şanlıurfa’da oldukça bilinen ve sevilen Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Hüseyin Akgün 15 yıl önce Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Turizm Beldesi olan Side’de açtığı Sandy Beazch Otel, geride bıraktığı süre içerisinde kendini yenileyerek ve büyüttü. Bugün  550 Yataklı, Denize sıfır, 13O Personeli ile dünya standartları üzerinde Turizmcileri ağırlayan Hotel Sandy Beach, Türkiye’nin ve Şanlıurfalıların gururu oldu.

Türkiye’de en fazla otel tesislerinin bulunduğu Antalya’da ki Otelleri geride bırakarak büyük ödüle layık olan Otel Sandy Beach  yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Akgün ‘ elde edilen başarının tüm çalışanlara ait olduğunu’ söyledi. Akgün ‘Türkiye son yıllarda Turizm alanında ciddi sorunlar yaşadı, bu yıl özellikle Rusya ile olan iyi niyet ilişkileri sonucunda Antalya yöresinde ciddi bir Turist hareketliliği var. AB ülkelerinde de aynı oranda Turist beklentimiz var, Dünyanın en iyi otellerine sahip olan ülkemizde Turizme daha fazla destek olunmasını arzu ediyoruz, Holiday Check www.tatilbudur.com sitesinin ödülleri bizlere daha fazla sorumluluk getirdi,inşallah daha fazla çalışarak Ülkemizin Turizmine katkı sunacağız’dedi.





 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 17:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Fedai
Mahmut Fedai - 7 yıl Önce

Bir Şanlıurfa'lı olarak gururlandim.Başarılarının devamını dilerim.Dost ve arkadaşlarıma tavsiyede elbette bulunacağım.

Yasin
Yasin - 7 yıl Önce

Urfa'mızın güzel insanı, medar'ı iftharı Hüseyin Akgün kardeşimizi kutluyorum. Bütün ödüller sana kurban olsun.( ama benim de sertifikam var ha! ). Ömür boyu sağlık, mutluluk ve bol ödüllü çalışmalar diliyorum. Kolay gele.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142