Title of a News Article

Arkadaşını pazarlarken suçüstü yakalandı

.

Arkadaşını pazarlarken suçüstü yakalandı
banner206

13 yıl önce yaptığı formalite evlilikle Türk vatandaşlığına geçen Gürcistan asıllı 35 yaşındaki Lilia Z., Türkistanlı kadını erkeklere pazarlarken suçüstü yakalandı.

Adana'da 13 yıl önce yaptığı 'formalite evliliği' ardından Türk vatandaşlığına geçen, 1 yıl sonra da eşinden boşanan Gürcistan asıllı 35 yaşındaki Lilia Z., Türkistanlı 35 yaşındaki Gülsara O.'yu erkeklere pazarladığı iddiası ile gözaltına alındı.

 

VATANDAŞLIĞA KABUL EDİLDİKTEN SONRA BOŞANDI

Gürcistanlı Lilia Z., 13 yıl önce Türk vatandaşı C.T. ile formalite evliliği yaptı. Evlendikten sonra Türk vatandaşlığına kabul edilen Lilia Z., boşandıktan sonra tek başına yaşamaya başladı. Barlarda konsomatrislik yapan 2 çocuk annesi kadın, iddiaya göre, para karşılığı erkeklerle ilişkiye girerken, kendisi gibi yabancı uyruklu kadınları da pazarlamaya başladı.

 

POLİS MÜŞTERİ GİBİ DAVRANDI

Z.'nin fuhuş yaptığı bilgisini alan polis, müşteri gibi bağlantı kurdu. Polisler, 2 kadın ile birlikte olmak istediklerini belirterek, Z.'den yanında arkadaş da getirmesini söyledi. Oturduğu evin adresini veren Lilia Z., polisleri davet etti. Eve giden sivil polisler, seri numaraları önceden alınan paraları verip, Lilia Z. ile Türkistanlı Gülsara O.'yu gözaltına aldı.

 

"KİMSEYE ARACILIK YAPMIYORUM"

Polisin, aynı suçtan 5 kez işlem yaptığı Lilia Z., yaşamlarını sürdürebilmek için fuhuş yapmak zorunda olduğunu öne sürdü. Kadın satıcılığı suçlamasını kabul etmeyen Z., "2 çocuğum var, onlara bakmak zorundayım, cezaevine girersem ortada kalırlar. Kimseye aracılık yapmıyorum, arkadaşım bende kalıyordu, müşteri sandığım polisler gelince onu da beğenip birlikte olmak istedi" dedi.

Gülsara O., sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilirken Gürcistanlı kadın edildiği nöbetçi mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195