Title of a News Article

Aynı uygulamayı Urfa'yada istiyoruz...

Aynı uygulamayı Urfa'yada istiyoruz...
banner206

İç işleri Bakanı Soylu 50 Bin Suriyelinin sınır dışı edileceğini açıkladı. Urfalılar, aynı Uygulamanın da Urfada yapılmasını bekliyorlar. 

içişleri Bakanı Bakan Soylu, Yeşilköy Sahil'de vatandaşlarla buluştu. Soylu, selamlaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Bazı vatandaşların öz çekim yaptığı Soylu'ya bazıları taleplerini iletti.

Soylu, Suriyelilerin kamu düzenini altüst etmelerine müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

İstanbul'da uyuşturucu verilerini açıklayan Soylu, "Uyuşturucuda İstanbul'da yüzde 70 civarında bir problemi ortadan kaldırdık. Yüzde 30'umuz kaldı. Şimdi rehabilitasyon merkezleri de yapıyoruz. Benim işim değil ama rehabilitasyon merkezleri de yapılıyor. Bunlarla ilgili çok daha önemli adımlar atacağız ama şunu söyleyeyim, Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını yaptık. Sadece yurt içi değil, yurt dışı operasyonlarını yaptık. Şu anda geçen yılların kat be kat üstündeyiz uyuşturucuyla mücadelede." diye konuştu.

Bakan Soylu, 2016'da 920, 2017'de 941 kişinin uyuşturucudan hayatını kaybettiğini hatırlatarak, geçen yıl sayının 581'e düştüğünü söyledi.

İSTANBUL'DAN 50 BİN KİŞİ SINIR DIŞI EDİLECEK

Geçen yıl İstanbul'dan 4 bin 500 kişinin yurt dışına geri gönderildiğini açıklayan Soylu, "Şu ana kadar gönderdiğimiz kişi sayısı 13 bin, yıl sonu itibarıyla bu yıl İstanbul'dan 50 bin göndereceğiz. Yani 50 bin düzensiz kaçak göçmeni... Burayı kaçak göçmen merkezi yaptırmayız. Bu kadar basit. Bir şey daha söyleyeyim. Herkes bizim kurallarımıza uymak zorundadır. Kim nereden gelirse gelsin, ne ortaya konulursa konulsun. Bizim kamu düzenimizi bozmaya kimseye müsaade etmeyiz. Dükkanlarda kimseyi yatırmayız. Bundan sonra arkadaşlarıma talimat verdim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
VATANDAŞ
VATANDAŞ - 5 yıl Önce

İstanbulda huzuru bozanları sınır dışı edeceğiz diye getirip Urfaya bırakacaklar. Bir de aynı uygulamayı urfada da istiyoruz diyorsunuz.

Hadi
Hadi - 5 yıl Önce

Zaten urfaya gelecekler nereye gidiyor

urfalı
urfalı - 5 yıl Önce

bunların hepsi gönderilmeli artık zarar veriyorlar hem maddi hemde manevi bayramlarda gidip kaldıklarına göre sorun yok. ama buradaki kaymağı bırakamıyorlar

Hadi
Hadi - 5 yıl Önce

Yah he he Milleti yalan demeyin sayın Bakan

Mehmet
Mehmet - 5 yıl Önce

En çok mülteci Urfa'da ama Urfa halen oy vermeye devam ediyor çünkü adam nasılsa kabul ediyorlar diyor. Hırlı hırsız, namussuz ne kadar Suriyeli varsa topladı getirdi ekmeğimizi çaldı. Eski Urfa değil artık, mahvoldu. Yazıklar olsun bizim millete ne diyeyim, geleceğimizi çaldınız! O oy verdiğiniz siyasetçiler, aileleriyle lüks içinde sefa sürüyor...

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142