Title of a News Article

Bağımsız adaylık için baskılar artıyor...

özel haber

Bağımsız adaylık için baskılar artıyor...
banner206

Şanlıurfalı çok sayıda seçmen Aziz Yüksel'in bağımsız Milletvekili adayı olmasını arzuladıklarını açıkladılar. 

24 Haziran erken genel seçimleri öncesi partilerde Milletvekili aday listeleri yarın belli olacak. Partiler dışında bağımsız aday şuana kadar piyasaya çıkmazken Hinto Aşireti lideri Genç İş adamı Aziz Yüksel'in bağımsız aday olması için yoğun baskılar geldiği öğrenildi.

Şanlıurfalılar tarafından çok sevilen Yüksel'in hiç bir siyasi partiye ihtiyaç duymadan aday olmasını arzuladıklarını ifade eden genç seçmeler " Aziz Başkanın yıllar önce Urfa için vaad ettiklerinin bazılarını Ak Parti iktidarı yaptı, ancak gençler için yapılması gereken hizmetler yapılmadı. Bizim sesimizi ancak Aziz Yüksel duyurabilir. bu nedenle Aziz Başkanın bağımsız aday adayı olmasını arzuluyoruz"diye konuştular. 
AZİZ Yüksel 2004 yerel seçimlerinde bağımsız aday olmuş, dönemin Belediye Başkan adaylarının ısrarı üzerine adaylıktan çekilmişti. "Verin Görün " slaganıyla gençlerin adeta idolü haline gelen Aziz Yüksel, O tarihten bugüne siyaset arenasından çekilmişti. Bazı Siyasi Parti yöneticileri Aziz Yüksel'in bağımsız adaylığından endişe ettiklerini ifade ediyorlar. 

(Ak Parti İzmir Milletvekilli aday adayı olan İbrahim Tatlıses koyu bir Aziz Yüksel hayranı.)

(HİNTO AŞİRETİ -TARİKATI LİDERİ OLARAK BİLİNEN AZİZ YÜKSEL BAŞKANIN DÜNYA GENELİNDE ÇOK SAYIDA SEVENLERİ VAR) 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2018, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142