Title of a News Article

Bakan Arslan'dan bayram müjdesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Bayram tatili boyunca 81 ildeki yolların tamamında mecburi çalışmalar dışındaki tüm bakım, onarım ve yol yapım çalışmalarının hepsini durduracağız." dedi.

Bakan Arslan'dan bayram müjdesi
banner206
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmalarının bu gece yarısı itibarıyla tamamlanacağını ve köprünün 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş olmak üzere hizmete açılacağını söyledi.

Arslan, yaptığı açıklamada, bayram tatili öncesi vatandaşlara bazı müjdeler vermek istediklerini kaydederek, 30 Ağustos'ta bitmesi planlanan ancak daha sonra 25 Ağustos'a çektikleri köprü onarım çalışmalarının bu gece yarısı biteceği müjdesini verdi.

Köprüdeki son yenilemenin ardından geçen 26 yıllık sürede mastik asfaltta önemli düzeyde bozulmalar olduğunu tespit ettiklerini dile getiren Arslan, köprünün bakım onarım çalışmalarının 12 Haziran'da başladığını ve üstyapı yenileme işinin 4 aşamada gerçekleştiğini anlattı.

Arslan, köprüde asfaltla beraber yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapının tamamının yenilendiğini belirterek, toplam 36 bin 86 metrekarelik ana açıklıkta ve 14 bin 580 metrekarelik alanda yüzey yenilemesi yapıldığını aktardı.

Bakan Arslan, sahada 82 kişilik ekiple 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat durmaksızın çalışıldığını, yenilenen köprünün 10 güne çıkarılan tatil öncesinde vatandaşın hizmetine sunulacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142