Title of a News Article

Balyemez vaatlerini paylaştı

Şanlıurfa Karaköprü’de yeni kurulan Maşuk Seyrantepe mahallesinde muhtarlık yarışına sayılı günler kala, muhtar adayları çalışmalarını hızlandırdı.

Balyemez vaatlerini paylaştı
banner206
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Oturan değil, çalışan Cumhurbaşkanı” olacağım ifadesinden esinlenerek “Oturan değil, çalışan muhtar olacağım” sloganıyla yola çıkan Seyrantepe Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Balyemez, seçmenlerine dağıttığı broşürlerle vaatlerini sıraladı.

Muhtar olduğu takdirde semt pazarı, oyun parkları, çöp ve haşere sorunu, aydınlatma gibi sorunların çözümü için çaba sarfedeceğini, öğrencilere yönelik çeşitli projeler üreteceğini, yaşlı ve yardıma muhtaç mahalle sakinlerini çeşitli sosyal ve sağlık yardımlarından faydalanması için girişimlerde bulunacağını açıkladı.

Seyrantepe’nin yeni kurulan bir mahalle olduğunu ve hızla büyüdüğünü belirten Mehmet Balyemez, “Hızla büyüyen mahallemizin sorunları da hızla büyüyor. Bu sorunları ortadan kaldıracak, çözümler üretecek, projeler hazırlayabilecek beceri ve yeteneğimiz var. Muhtar azalarımızla her zaman uyum içersinde olarak mahallemizin sorunlarını çözmeye ve geleceğe taşımaya hazırız. Mahallemizin değerli sakinlerinin desteklerini bekliyoruz” dedi.
Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesine bağlı Maşuk (Seyrantepe) mahallesi için 5 Mart 2016 tarihinde sandık kurulacak. (Nebihe ŞEKER)


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 19:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa MESTÇİ
Mustafa MESTÇİ - 7 yıl Önce

Mehmet Balyemez Haktan korkar Hak yemez... İnşAllah muvaffak olur maşuk mahallesi muhtarlığına.

SIRADAKİ HABER

banner195