Title of a News Article

Başkan Beyazgül Akçakale'de

Başkan Beyazgül Akçakale'de
banner206

(URFASTAR) Tam kapanma döneminde yine kurumsal çalışmaların takipçisi olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gün içerisinde Akçakale'de bir dizi temaslarda bulundu. İlçe genelinde incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, akşam saatlerine doğru Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve milletvekili Ahmet Akay ile bir araya geldi.

İlçedeki yatırımların ele alındığı görüşmede 2021 Yılı Planlaması dahilinde sürdürülen uygulamalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. İlçede önümüzdeki süreçlerde yapılacak çalışmaların da değerlendirildiği buluşmada Başkan Beyazgül, özellikle birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak halkın taleplerine duyarlı davranılmasını istedi.

Başkan Beyazgül buluşma ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Gelişen, değişen bir Akçakale için yapılan ve yapılması planlanan projelerimizi değerlendirdik" ifadelerini kullandı. Başkan Beyazgül'e temaslarında ŞUSKİ Genel Müdürü Said Güllüoğlu da eşlik etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195