Title of a News Article

Başkan Demirkol, Dev Eseri Haliliye’ye Kazandırdı

Başkan Demirkol, Dev Eseri Haliliye’ye Kazandırdı
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye halkının yaz- kış aylarında kullanabileceği Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu, Haliliye’ye kazandırdı. İçerisinde barındırdığı spor ve sosyal donatı alanlarıyla da bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlayacak olan dev eser, yakın zamanda hizmete açılacak.

Göreve geldiği günden itibaren Haliliye halkının her kesimine ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmalar yürüten Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye kazandırdığı kalıcı eserlerin sayısını gün geçtikçe arttırıyor. Önemsediği gençlerle ilgili birçok alanda çalışmalar yürüten Başkan Demirkol, sağlıklı bir nesil yetişmesi ve gençlerin spor alışkanlığı kazanması amacıyla da ilçeye kapalı yüzme havuzu kazandırdı.

Devteşti Mahallesinde yapımı tamamlanan ve açılışı için gün sayan dev eserin içerisinde mescit, fitness salonu ve revirde yer alan tesisin yüzme havuzu ise 12,5x 25 metre ebatlarında. Sosyal donatı alanlarının yer alacağı tesis, yıl boyunca kullanılmaya yönelik tasarlandı.


Yaz ve kış mevsimlerinde kullanılabilecek olan yarı olimpik yüzme havuzuyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Şanlıurfa’mızda genç nüfus çoğunluktadır. Bu gençlerimizin spor ihtiyacını karşılamak amacıyla Devteşti Mahallemizde ilçemize kazandırdığı kapalı yüzme havuzumuz, ısıtmalıdır ve kış, yaz kullanabilecek bir tesistir. Bu tesisimizde, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve aynı şekilde sauna, fitness aletleri, spor alanları yer almaktadır. Aynı zamanda sosyal amaçlı kullanmaları için kafeterya, kadın- erkek mescitleri ve çeşitli idare alanları yer almaktadır. Geleceğin sporcularının Haliliye’den yetişmesini ve Haliliye’mizde sporla sağlıklı bir nesil yetişmesini arzu ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142