Title of a News Article

Baydilli: bize çok iş düşüyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde düzenlenen Engelliler Haftası programına katıldı. Başkan Baydilli, engelli vatandaşların yaşama tutunması adına kendilerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı. Okuldaki engelli öğrencilerin yaptığı ürünlerin sergisinin açılışı gerçekleşirken, öğrencilerden oluşan korunun müzik dinletisi yapıldı.

 

Engelliler Haftası programına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki öğrencilerin yaptıklarını gururla takip ettiklerini ifade ederek, öğrencilerin, öğretmenlerin ve ailelerin bu özverisinden dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Baydilli, "Öğrencilerimiz burada hayata tutunmaya, hayatın içinde birer birey olmaya çalışıyorlar. Bu çocuklarımızın hayata tutunması için bizlere çok iş düştüğünün farkındayım. Biz de yöneticiler olarak bu gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Bu programı düzenleyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız ise engelli öğrencileri ve okullarını her zaman ziyaret ettiklerini ve öğrencilerin yanında olduklarını kaydederek, "Öğrencilerimizle tanışma imkanımız oldu, bu öğrencilerimizin duygularının samimi ve menfaatsiz olduklarını gördük. Öğrencilerimizin burada çıkardığı ürünler ve yaptıkları çalışmalar bizleri gururlandırdı. Onların her zaman yanında ve destekçisi olacağız" dedi.

 

Başkan Baydilli ve Kaymakam Yıldız, , Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin yaptığı el sanatları ürünlerinin sergisini açarken, öğrencilere , öğretmenlere ve velilere karanfil ile hediye verdiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142