Title of a News Article

Baydilli, Karaköprü için net konuştu!

Kırsal mahalleri merkezden ayırmayan Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, ilçeye bağlı Yukarı Koşma kırsal mahallesinde stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü kırsalında çamurlu yol kalmayacak” dedi.

 Karaköprü Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Kırsal Hizmetler ekibi, Yukarı Koşma  mahallesi ile birlikte 120. kırsal mahalle ve sokakta köy içi yol malzeme serimi çalışması yaptı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yukarı Koşma kırsal mahallesine bağlı Alankuş mezrasındaki çalışmaları incelerken, kırsal mahalledeki vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Baydilli, kırsal mahalleleri çamurdan arındırmak ve buralarda yaşayan vatandaşları mağdur etmemek adına çalışmaların sürdüğünü söyledi.

120’den fazla kırsal mahallenin içini tamamladıklarını belirten Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyemizin kırsala yaptığı hizmetlerin devamını gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar yaklaşık 120’den fazla kırsal mahallemizde köy içi yollarını bitirmiş durumdayız. Karaköprü’müze bağlı tüm kırsal mahallelerimizde aynı çalışmaları yaparak mahallelerimizi tozdan ve çamurdan arındıracağız” dedi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Kırsal mahallelerimize yaptığımız bu hizmetin yanında, çok amaçlı salon ve toplu taşımalı eğitimin yapıldığı mahallerimize de semt sahası yapıyoruz. Bizler her zaman Karaköprü Belediyesi olarak merkez demeden, kırsal demeden hizmetlerimizin devamlılığı için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Karaköprü’müz hem merkezde hem de kırsal’da hak ettiği yere gelecektir. Ben özverili çalışmalarından dolayı kırsal ekibimize teşekkür ediyorum”

Yukarı koşma Mahalle Muhtarı Mahmut Karatoprak, ise Başkan Baydilli ve Fen İşleri Müdürlüğü Kırsal Hizmetler ekibine teşekkür ederken, hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 14:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çamursuz stabilize
Çamursuz stabilize - 7 yıl Önce

Başkan Bey stabilize olunca çamur olmuyor mu?

SIRADAKİ HABER

banner195