Title of a News Article

Bayık, durmak bilmiyor

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her zaman halkla bütünleşme adına bugüne kadar yaptığı ev ziyaretlerine devam ediyor.

Bayık, durmak bilmiyor
banner206
Mesai saati ve tatil gözetmeksizin sürekli halkla iç içe olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, aynı havayı teneffüs ettiğimiz sürece vatandaşla da bir bütün olmak zorundayız. Belediye başkanlığı koltuğa oturup talimat vermek değildir dedi.

Pazar günü dahil olmak üzere her günü ve saati kendisine mesai olarak gördüğünü söyleyen Bayık ‘Halkın bana ve çalışma arkadaşlarıma vermiş olduğu ve bizim de bunu kabul etmiş olduğumuz geniş kapsamlı bir sorumluluk var. Bu ağır bir yüktür ve şartlar ne olursa olsun bunu yerine getirmekle mükellefiz. Tüm çabamız bu yöndedir. Belediye başkanlığı görevi oturduğu yerden talimat vermekle, alt ve üst yapıyı, sokakları düzeltmekle, park bahçe ve çevreyi ağaçlandırmakla sınırlı bir görev değildir. Belediyecilik, aynı zamanda halkın yaşam koşullarını gözetip iyi ve kötü günlerinde yanında olmayı gerektiren bir görevdir. Bu çerçevede, zamanımızdan feragat edip gerektiği zaman yasta, gerektiğinde düğündeyiz. Hasta olan varsa hal hatır sormak ve şifa dilemek için her zaman hemşerilerimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Dün olduğu gibi, bugün de kutsal topraklarda hac farizalarını yerine getiren hacılarımızı ziyaretten sonra Hilvan Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek hem şifa dileklerimizi ilettik, hem de yardımcı olabileceğimiz konuları kendilerinden talep olarak aldık. Zaten bu konuda eskiden beri süregelen bir çalışmamızı halen devam ettiriyoruz. Hasta olup da Hilvan dışında tedavi veya kontrol olması gereken, ancak maddi durumu elverişsiz olan kişilere belediye olarak ulaşım kolaylığı sağlamaktayız. Bütün bunlar sosyal bir sorumluluktur ve biz de bu sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Gittiğimiz her yerde bizleri sıcak ve samimi karşılayarak evlerine konuk eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepsinin yar ve yardımcı olsun ‘ dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195