Title of a News Article

Bayık, İmamlarla Buluştu

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'da görevli cami imamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bayık, İmamlarla Buluştu
banner206

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'da görevli cami imamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Belediyenin toplantı salonunda verilen kahvaltının ardından 2009 yılından bu yana belediyenin yapmış olduğu çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde anlatan Bayık, ardından hem imamların sorunlarını hem de genel itibarı ile imamların gözünde Hilvan'ı değerlendirmesini dinledi.

Camilerin halkın ortak malı olduğunu belirten Bayık, çözüm noktasında da ortak hareket edilmesini gerektiğini söyledi.

 

Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,

belediye olarak tüm çalışma ekibimizle sorumluluklarımızı yerine getirme çabasında büyük bir özveri içindeyiz. Yıllardan beri kangren haline gelen sorunları kökünden çözüme kavuşturduk. 2009 yılından beri Hilvan'da birçok çalışmaya hep beraber imza attık. Altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden ağaçlandırmaya, eğitimden spora, çocuktan kadına yönelik kadar bir çok hizmetimiz oldu. Tabi yaptıklarımızı sadece kendi gözümüzle ve gözlemlerimizle değerlendirmek yapılanları eksik veya yanlış gösterebilir. Bu bakımdan sürekli halkın içinde olan, halkın nabzını, isteklerini çok daha iyi bilen insanlarımız var. 8 yıllık çalışma ve hizmet sürecimizi bir de imamlarımızın gözünden ve kendilerince yaptıkları gözlemlerinden duymak istedik. Bu nedenle yaptığımız toplantı oldukça verimli geçti. Bu çerçevede bir araya geldiğimiz cami imamlarımız, yapılan çalışmaların içindeki eksiklikleri bize aktarmakla beraber kendilerinin güzel fikirlerinden faydalandık. Bugün itibarı ile bize iletilen sorun ve eksikliklerin bir an evvel giderilmesi için belediyemizin ilgili birimlerine gereken talimatları verdik. İnşallah en kısa süre içerisinde giderilir ve biz de sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzuruyla işimize devam edelim dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195