Title of a News Article

Bayık, Sanayi Esnaflarının Sorunlarını Dinledi

Hilvan'da sanayi esnafı olarak faaliyet gösteren işyeri sahipleri sorunlarını belediye başkanı ve meclis üyelerine ileterek çözüm istedi.

Bayık, Sanayi Esnaflarının Sorunlarını Dinledi
banner206

Hilvan'da sanayi esnafı olarak faaliyet gösteren işyeri sahipleri sorunlarını belediye başkanı ve meclis üyelerine ileterek çözüm istedi.

 

Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Salgın ile beraber aylık meclis toplantısına katılan sanayi esnafları, Hilvan'da yapılan sanayi sitesinde yeterli sayıda iş yeri olmadığı için ilgili esnafların yer bulamamaktan dolayı mağdur olduklarını dile getirdi.

 

Daha önce Gölcük Yolu üzerinde faaliyet gösteren esnafların bir kısmı yeni sanayi sitesi alanına taşınmış bir kısmı da taşınmamıştı. Taşınmayan esnaflar yüzünden yeni sanayi alanında iş yapamadıklarını dile getiren işyeri sahipleri, Hilvan belediye başkanından ve meclis üyelerinden sorunun çözümü noktasında kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

 

Yapılan görüşmeler neticesinde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve belediye meclis üyeleri, hiç bir esnafın mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından ek işyerlerinin bir an evvel yapılmasını ve esnafın zor durumda kalmamasını istedi. Atılacak olan adımlar için de belediye olarak esnafa yardımcı olacaklarını söyleyen Bayık, amacımız Hilvan'ın gelişmesi ve ekonomik olarak kalkınmasıdır. Bir kısım esnafımızın yeni sanayi sitesi alanına taşınması ve bir kısmının da taşınmaması, sanayi esnafı arasında rahatsızlık yaratmıştır. Belediye olarak bu sorunun giderilmesi ve meydana gelen rahatsızlığın önüne geçmek amacıyla meclis üyelerimizle birlikte esnaflarımızla görüştük. Netice itibarı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nın yeni işyerleri yapması gerektiğini ve bu konuda gereken şekilde yardımcı olacağımızı belirttik, dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195