Title of a News Article

Bedellide rekor başvuru

.

Bedellide rekor başvuru
banner206
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bedelli askerlik hizmetine başvuranların sayısı 723 bin 91, 572 bin 873'ünün işlemleri tamamlandı" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığı'nın 2019 yılı bütçesinin görüşmeleri başladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlığının 2019 yılı bütçesini sunduğu konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Bedelli askerlik başvurularına ilişkin de konuşan Bakan Akar, ''Bedelli askerlik hizmetine başvuranların sayısı 723 bin 91, 572 bin 873’ünün işlemleri tamamlandı'' dedi.

Bakan Akar'ın yaptığı açıklamalardan satır başları:

 

KAZDIKLARI ÇUKURLARA KENDİLERİ GÖMÜLECEK

PKK/PYD/YPG'nin, Münbiç'ten çıkarılacağına ilişkin sözler verilmiş olmasına rağmen, terör örgütü, Afrin'de olduğu gibi Münbiç'te de hendekler kazmaktadır. Terör örgütü, yeri ve zamanı geldiğinde kazdığı çukurlara kendisinin gömüleceğini bilmelidir.

Irak hükümetinin ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin PKK terör örgütüyle mücadelede etkili adımlar atmamaları nedeniyle, Kuzey Irak'tan ülkemize yönelen terör tehdidi devam etmektedir. Bu bağlamda, operasyonlarımız Irak topraklarından kaynaklı terör tehdidi sonlandırılıncaya kadar devam ettirilecektir.

 

TÜRKİYE'NİN OLMADIĞI BİR PROJE BAŞARILI OLAMAZ

Muhataplarımız, Ege ve Akdeniz'de Türkiye ve KKTC’nin yer almadığı bir projenin başarılı olamayacağını bilmelidir.

2019'da teslimi planlanan S-400 sistemleri ile ülkemiz, önemli bir hava savunma yeteneği kazanmış olacaktır.

15 Temmuz 2016'dan itibaren FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle TSK'dan 15 bin 153 personelin ihraç edildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195