Title of a News Article

Belediye binası yıkılıyor

Belediye binası yıkılıyor
banner206

(URFASTAR)

Göreve gelmesinin ardından şehrin kangrenleşmiş sorunlarına uzun vadeli çözümler üreten ve ilk olarak Kale Eteğindeki yıkım çalışmaları ve ardından Kızılay Meydanındaki uygulamalarla ulusal gündemde de geniş yer bulan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez eski belediye hizmet binasının ilk yıkım çalışmalarına katıldı.

Başkan Beyazgül bugün öğlen saatlerinde taşınma işlemleri ile iskelet halinde kalan eski Belediye Hizmet binasında başlatılan çalışmaları yönlendirdi. Belediye hizmet binası protokol girişi ile başlayan çalışmaları inceleyen Başkan Beyazgül burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Amaçlarının Şanlıurfa'da betonarme yapılar yerine halkın nefes alabileceği ferah alanlar oluşturmak olduğunu söyleyen Başkan Beyazgül, benzer uygulamaların süreç içerisinde devam edeceğini söyledi.

Yıkım programına Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Belediye Meclis üyeleri katılım gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2021, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195