Title of a News Article

Belediyeler Kârla mücadelede erken davrandılar

Belediyeler Kârla mücadelede erken davrandılar
banner206

Şanlıurfa'da etkisi gösteren Kâr yağışı belediyeleri harekete geçirdi. Şanlıurfa büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri kâr yağışı öncesi hazırlıklarını tamamladılar ve buzlanma öncesi yollarda çalışmalara başladılar. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tuzlama ve kaldırım temizleme çalışmalarını yerinde inceledi. 

Siverek'te gece boyunca ekipler çalıştılar.

Siverek’te Belediye ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırdı. Kar yağışının devam ettiği ilçe merkezinde Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddelerde tuzlama çalışmalarına başladı.

Ekipler kar yağışı ile birlikte Caddelerde sürücülerin rahat bir şekilde ulaşım sağlanması amacıyla gece boyunca tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

    Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. ’Ekiplerimiz sürücülerimizin sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlaması için tuzlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda caddelerimizde buzlanmaya karşı ekiplerimiz gece boyunca ana arterlerde çalışmalarına devam edecektir” denildi.

  Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler gece boyu aralıksız olarak ilçede karla mücadele çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195