Title of a News Article

Beyazgül projelerini açıkladı...

AK Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, projelerini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine iki hafta  gibi bir süre kalırken, AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün projeleri seçmen tarafından merakla bekleniyordu GAPTEM'de düzenlenen coşkulu tanıtım programında projelerini birbir tanıtan Beyazgül, en büyük projesinin '2 Milyon Şanlıurfa'nın huzur ve barışı' olduğunu söyledi. 

Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız ,BŞB Nihat Çiftçi ve Maliye ve hazine bakan yardımcısı Nurettin Nebati'nin birer konuşma yaptığı proje tanıtım lansman toplantısında konuşan Beyazgül, BŞB binasının kent merkezinde kurulacağını açıkladı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Zeynel Abidin Beyazgül, GAPTEM'de düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile projelerini kamuoyuna paylaştı. 12 ana madde halinde hazırlanan projeleri Beyazgül sahnede tek tek detaylı bir şekilde paylaştı. 

AK Parti Şanlıurfa Dr. Halil Özcan, Ahmet Akay, Gülender Açanal, eski Milletvekili Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, MKYK Üyesi Vildan Polat, BŞB Nihat Çiftçi, bazı ilçe Belediye Başkan adayları, il Başkanı Bahattin Yıldız, SKM başkanı Bekir Kan, Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, çok sayıda STK Temsilcisi ve partililer katıldı. Proje tanıtım gecesi 4 ortak televizyon tarafından canlı yayınla kamuoyuna aktarıldı.

Ana başlık olarak, Şehircilik, Göbeklitepe Turizm ve istihdam, Ulaşım ve Altyapı, yeşil alan projeleri, Kültür ve sanat, sağlık ve yerel kalkınma ve istihdam konuları adı altında çok sayıda projeleri açıklayan Beyazgül, " Halfeti, 'Harran, Göbekli tepe " ile Turizmine ek olarak , Dini Turizm, kış Turizmi , Şu sporları ve kültür merkezini ön plana çıkaracaklarını anlattı.

İstihdama yönelik olarakta , Besi OSB, Tarım sitesi, Balıkçılık, organik tarım, yenilenebilinir enerjide GES projelerine destek vereceklerini vurgulayan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye  Başkan adayı Beyazgül, sportif alanda Urfaspor başta olmak üzere tüm spor dallarında gençlerin spora kazandırılacağını ifade ederek Olimpik gençlik merkezi, Gençlik kampları, ileri teknoloji kampı, 4 mevsim gençlik spor festivali, güreş ve tekwando salonları yapacaklarını sağlık alanında ise AMATEM ve Rehabilitasyon merkezinin mutlaka kuracaklarını taahhüt etti.

Kültür ve sanat alanında, Tarihi kent meydanları, Peygamberler tarihi panorama müzesi, sanat köyleri, Urfa alimleri ve islam bilimleri müzesi ve sanat sokaklarını yapacaklarını vurgulayan Beyazgül, her ilçeye eşit ölçüde, baya ve bayan yüzme havuzları, vb ihtiyaçların karşılanacağını söyledi

Beyazgül, yeni Büyükşehir Belediye binasının Harran üniversitesi mevcut yenişehir kampüs alanında yapılacağını ve önceliğinin kentsel dönüşüm, Tugay yerinin Millet parkı olması,  engelli Parkı, Bozova Tatil köyü ,Termal otel, yeni meydanlar kazandıracaklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 02:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
timuçin
timuçin - 5 yıl Önce

yine yüzde yüz ak parti alacak belediyeye cevheriye bırakmayın

Firat
Firat - 5 yıl Önce

Iktidar almazsa urfa 10 yil geri gider tugay projesi yatar

Urfalı
Urfalı - 5 yıl Önce

Belediye hangi projeyi bitirdi de şimdi bunu yapacağım diyor beyazgül evine git bize cevheri lazım akp dönemi bitti

ahmet
ahmet @Urfalı - 5 yıl Önce

cevherilerin urfaya bir yatırımını göster urfalı

SIRADAKİ HABER

banner195