Title of a News Article

Birecik Belediyesinden kadınlar günü etkinliği

.

Birecik Belediyesinden kadınlar günü etkinliği
banner206

 Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı ve eşinin ev sahipliğinde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle özel bir program düzenledi.


Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezinde, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Emniyet Müdürü Levent Eker katıldıkları programda “Yılın annesi” seçilen 15 Temmuz gazisi Cuma Zor’un annesi Süreyya Zor’a plaket ve çeşitli hediyeler verildi.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, “Kadınların toplumdaki yeri ve önemi üzerinde durdu. Aile kurumunun temel taşı, değerlerlerin koruyucusu olan kadınların daima özveriyi, saygıyı ve sevgiyi temsil ettiğini vurgulayan Pınarbaşı, kadim Türk medeniyetinin annelerin yetiştirdiği nesillerle zenginleşerek bugünlere geldiğini söyledi” şeklinde konuştu.



Pınarbaşı, daha sonra “Yılın annesi” seçilen 15 Temmuz gazisi Cuma Zor’un annesi Süreyya Zor’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti, böyle bir evlat yetiştirdiği için kendisine teşekkür etti. Şehit kadınların ruhu için Kur’an-ı Kerim okunduğu ve programda öğrencilerin şiir okuması, kadınların fedakârlığını konu alan sinevizyon gösterisi ve öğretmenlerin müzik dinletisiyle program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195