Title of a News Article

Bozova'da içme suyu hatları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ, Bozova'da içme suyu ve yağmur suyu hatlarını değiştirerek ilçeyi geleceği hazırlıyor.

Bozova'da içme suyu hatları yenileniyor
banner206

Bozova'da kentleşme ve sosyal alanda dev yatırımlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yapımını tamamladığı atık su arıtma tesisi ve Çatak yolunu asfaltlamasının ardından ilçedeki hizmetlerini sürdürüyor.

Bozova'nın altyapısında revizyona giden ve ilçeyi adeta şantiyeye çeviren Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), prestij caddesi kapsamında içme suyu hatlarını yeniliyor. İlçenin geleceğini esas alan çalışmasında ŞUSKİ, eskiyen hatların yerine uzun ömürlü ve kaliteli malzemeler kullanıyor.

Bu arada ekipler Prestijli cadde altyapı yapım işinde 500'lük yağmursuyu hat döşemesine de ağırlık veriyor.

 

BOZOVA'DA ATIK SU ARITMA TESİSİ YAPILMIŞTI

Büyükşehir Belediyesi, Bozova'daki hizmet atağı çerçevesinde geçtiğimiz ay Bozova Atık Su Arıtma Tesisi inşaatını tamamlamıştı. Tesisin kanalizasyon bağlantılarını yaparak yeni hatlar çeken Büyükşehir Belediyesi, böylelikle ilçedeki atık suyu tekrar doğaya kazandırmış olacak.

 

BÜYÜKŞEHİR, ÇATAK YOLUNU ASFALTLADI

Büyükşehir Belediyesi ayrıca Bozova şehir merkezinden Çatak Sosyal Tesislerine kadar olan güzergahın tümünü asfaltlayarak ilçeyi turizm sezonuna hazırlamıştı. Bölge halkının en uğrak adresleri arasında yer alan Bozova Çatak'taki çalışmalarla birlikte son dönemlerde piknikçi sayısında gözle görülür artış yaşanırken, sirkülasyon ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlamıştı.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, BOZOVA'YA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Bozova genelinde sürdürülen alt ve üstyapı çalışmalarını her defasında inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe temasları sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek önerileri dinliyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195