Title of a News Article

Bülbül'den Kadir Gecesi Mesajı

Bülbül'den Kadir Gecesi Mesajı
banner206

(URFASTAR) Lotus Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Bülent Aziz Bülbül, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Bülbül yayımladığı mesajında "Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi; Yüce Rabbimizi bizlere tanıtan, insanlığın kararan gönüllerini aydınlatan, nasıl bir hayat yaşayacağımızı ortaya koyan, inanıp yararlı işler yapmamızı öğütleyen kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı; esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açılıp, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutsal bir gecedir.

Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı mübarek Ramazan ayının son günleri yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Tüm bu duygularla insanlığın sağlık, barış, huzur ve saadetine vesile olmasını niyaz ediyor, başta siz değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âlemine Kadir Gecesi’nin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195