Title of a News Article

Büyük acı,11 şehidimiz var.

TSK'dan yapılan açıklamada Afrin'de devam eden operasyonlarda 3 askerin şehit olduğu ve 5 askerin de yaralandığı duyuruldu.

Büyük acı,11 şehidimiz var.
banner206

Zeytin Dalı operasyonu devam ederken peş peşe acı haberler geliyor. şuana kadar 11 şehidimiz olduğu bildirildi 
 Zeytin Dalı Harekatı'nın 22'nci gününde  Afrin'den peş peşe kara haberler geldi. ATAK helikopterinin düşmesi sonucu 2 askerimiz, 1027 rakımlı tepede çıkan çatışmalarda 9 askerimiz şehit oldu.

ATAK HELİKOPTERİ DÜŞTÜ

ATAK helikopterimiz düştü, 2 askerimiz düşen helikopterde şehit oldu. Ardından Cinderisi bölgesinde çıkan çatışmalarda 3 askerimizin şehit olduğu bilgisi geldi.

1027 RAKIMLI TEPEDE ÇATIŞMALAR ÇIKTI

Cinderisi bölgesini de içine alan 1027 rakımlı tepede 3 askerin şehit olmasının ardından çıkan çatışmalarda 6 asker daha şehit oldu.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Harekatın 22. gününde, düşen ATAK helikopterinde şehit olan 2 asker ile birlikte şehit sayısı 11'ye yükseldi,11 asker de yaralandı.

1141 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

 TSK'dan operasyona ilişkin yapılan son açıklamada, harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1141 olduğunu duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığınca gerçekleştirilen hava harekatıyla terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ'e ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzisi olarak kullanılan 36 hedef imha edildi.

Bölgeden elde edilen bilgilere göre, bugün 79 terörist etkisiz hale getirildi.

Hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla desteklenen kara harekatının, planlandığı şekilde başarıyla devam ettiği bildirildi.

Haberler.com

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142